Silenoz казва, че новият албум на DIMMU BORGIR ще излезе през първата половина на 2018 г.

23 ное 2017, 08:19 ч. 984 / 6 4
пред./следв.

   Изминаха повече от седем години от издаването на последния студиен албум на норвежките симфо-блек метъл легенди DIMMU BORGIR "Abrahadabra". От известно време периодично се появяват съобщения, че музикантите работят по неговия наследник, но без по-конкретни подробности.

   В скорошно интервю китаристът и лидер на групата Silenoz (Sven Atle Kopperud) казва, че групата е вече във финалните етапи на подготовката на творбата. Издаването на диска може да се очаква през първата половина на 2018 г.

 

още за:

Dimmu BorgirSilenoz


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 29.11.2017 23:50:24 отговори + 0 0
Такава дълга пауза обикновено бива последвана или от шедьовър, или от пълен боклук. Dimmu Borgir бяха (заедно със Satyricon, Emperor и Samael) една от групите, които преди години ме въведоха в блека с албуми като "Enthrone Darkness Triumphant" и "Puritanical Euphoric Misanthropia" и искрено се надявам, че ще издадат достойна тава, макар и едва ли на нивото на най-големите им класики. Искрено се надявам да не станат еквивалент на Metallica в блека с албуми (и то калпави) един път на 7-8 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

содомит 23.11.2017 23:36:19 отговори + 0 3
Ако е като последните помии, не благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фър 23.11.2017 20:45:44 отговори + 1 1
Свиленей, излагаш се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 23.11.2017 09:36:14 отговори + 4 4
Е*иму майката, Шаграт каза, че е готов още април, Силеноз пък постоянно твърди, че го довършват. Някои хора вече са го слушали...излагат се. Но стана ясно, че заглавието ще е една дума и ще има 10 (или 11) песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".