Silenoz: "Реално няма много написан материал за новия албум на DIMMU BORGIR"

26 сеп 2014, 20:11 ч. 478 / 10 2
пред./следв.

   След като през лятото заяви, че новият албум на DIMMU BORGIR "ще звучи по-първично и просто", сега, в ново интервю, лидерът на бандата Silenoz признава, че всъщност няма голямо количество завършен материал за творбата.

Би ми се искало да ви кажа повече, но, не е тайна, че нямаме много написан и завършен материал, но имаме много идеи, които стоят и чакат да бъдат сглобени. За нас никога не е било голям проблем да сглобяваме материала, тъй като основното творческо ядро сме трима, тримата, които сме в бандата. Очевидно, получаваме помощ и от останалите, с които свирим на живо..... .....
Истинският проблем, или предизвикателство, е да решим и отстраним това, което няма да се използва. И така, надявам се, че ще имаме повече написан материал през есента и аз очаквам това да се случи...


   Последният, засега, албум на DIMMU BORGIR, "Abrahadabra", излезе през 2010 г.

 

dimmu-borgir

още за:

Dimmu BorgirSilenoz


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 28.09.2014 16:23:13 отговори + 0 0
Dimmu Borgir - обичана банда от мен . За първи път като ги чух 1994 Shagrath и компания до ден днешен... Чакам с нетърпение новият албум на Simphonic Black Metal титаните!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 27.09.2014 13:05:53 отговори + 1 7
Реално що *********** и не се разпаднете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".