Синът на Никълъс Кейдж - Weston Cage - издава сингъл, чуйте го

18 сеп 2014, 22:28 ч. 1203 / 7 1
пред./следв.

   Следвайки тази връзка, може да слушате онлайн новия сингъл на Wes Cage "Tell Me Why (Matriarch of Misery)". Музикантът, чието пълно име е Weston Coppola Cage, е син на световноизвестния актьор Никълъс Кейдж. Последният е племенник на режисьора Франсис Форд Копола, като е приел псевдонима, с който е популярен, за да не се счита, че се възползва от именития си роднина. 

   Като тийнейджър Wes бе фронтмен на калифорнийската блек метъл банда EYES OF NOCTUM. Сега той планира да издаде първия си самостоятелен албум, наречен "Prehistoric Dichotomy", през февруари 2015-а. Песента "Tell Me Why" вероятно ще бъде част от предстоящата творба.

 

още за:

Weston CageWes Cage


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 19.09.2014 17:25:15 отговори + 5 0
Да стане известен на свой гръб първо, няма да го слушам само заради фамилийката я! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".