Синът на Ozzy Osbourne Jack е помагал инкогнито на украински бежанци в Румъния

25 мар 2022, 12:16 ч. 568 / 9 0
пред./следв.

   Един месец война в Украйна. Прецедентите около конфликта са вече голям брой. И един от тях е масовата подкрепа за бежанците от източноевропейската държава. Още от първите дни хора от целия континент пътуват до границите на Украйна с Румъния, Полша и др. и предлагат на бягащите от войната храна, транспорт и подслон в Европа.

   36-годишният син на легендарния вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne - Jack - е отпътувал за северната ни съседка и се е включил в доброволческа организация, помагаща на бежанците. Над 10 млн. души са напуснали домовете си от 24 февруари насам. Около 6,5 млн. са се преместили в границите на Украйна, а около 3,5 млн. са напуснали страната. На всяка западна сухопътна граница на Украйна има пунктове за помощ на хилядите хора, които всеки ден търсят спасение в чужбина.

   Jack Osbourne е бил доброволец към организацията "Third Wave Volunteers" и е пътувал до границата на Румъния с Украйна напълно инкогнито. Вчера той пусна снимки в социалната мрежа "Инстаграм" и сподели, че много се е колебаел дали да оповести дейността си, тъй като не го е направил, за да се появи в медиите, а от искрено чувство за съпричасност към нуждаещите се.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".