Синът на Ronnie James Dio коментира ситуацията с трибют албумите за баща му

22 юни 2010, 09:33 ч. 323 / 9 9
пред./следв.
Dan Padavona - синът на починалия миналия месец легендарен певец Ronnie James Dio, разпространи изявление по повод възникналия скандал около новоизлизащите трибют-албуми за баща му и по-специално - CD-то на MANOWAR и техни приятели "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio". То е както следва:

   Здравейте всички,
   Името ми е Dan Padavona. Аз съм син на Ronnie James Dio.

   Joey DeMaio се свърза с мен преди няколко седмици, за да обсъдим трибют-албума за моя баща. Joey поиска моя съвет къде да бъдат насочени приходите от диска. Моите първи две предложения бяха за д-р Anderson, който почти спаси моя баща, въпреки лошите прогнози и "The Jimmy Fund" на Dana Farber, където съм дългогодишен донор. Днес получих част от кореспонденцията между двете благотворителни организации и компанията на Joey. Той беше поискал документацията за дарения и на двете организации и аз нямам съмнения, че ще спази обещанието си.
   Оставям на Joey да разпространи информацията, която смята за нужно.

   Това е първото ми и последно изявление, което правя за Blabbermouth.net.
   Аз не съм директно въвлечен в нито един настоящ трибют проект. Няма да правя и повече коментари, освен да казвам "благодаря" на всеки музикант, който почита баща ми по подходящ начин.

   Много съм разочарован от конфликта, който се създаде и със сигурност мога да кажа, че моят баща не би бил доволен.

   Приканвам всеки един от вас да прекрати този спор и да остави нещата да вървят по своя ред. Противоречията, необоснованите нападки и липсата на толерантност в този конфликт не помагат за неговото разрешаване. Някои от ненавистните коментари, написани по повода, не е трябвало никога да виждат бял свят и мисля, че е трябвало да го знаете. И както казах на погребението на баща ми - всеки от вас трябва да се прегледа за рак и да се грижи за тялото си. Ранната диагностика е от изключителна важност за излекуване от болестта.

   Надявам се, че ще се присъедините към мен и ще подкрепите благотворителните каузи, които ви се струват подходящи.

   Помнете, че моят баща обичаше всеки един от вас. Моля ви - почитайте го, показвайки същата любов към хората около вас.


   Искрено ваш,
   Daniel James Padavona


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.06.2010 18:53:39 отговори + 1 0
Той Демайо ни на живо се радва ни на умряло,баси бурсука дето е грам емоция няма в него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Estrild 22.06.2010 13:06:40 отговори + 0 0
Евала, Kalandor! Добре си го казъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.06.2010 12:31:04 отговори + 1 0
Тигър - лошото е, че не е само сценичен образ. Виждал съм го бекстейдж за съжаление. Ерик е веселяк, Карл само седеше и зяпаше нанякъде, Скот и Рино бяха най-контактните от цялата банда. Особено Рино е страшен пич. Джои обаче е тотален контраст на всички останали, при това събрани заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.06.2010 12:18:06 отговори + 0 0
В конкретния случай обаче конкретният басист е постъпил възможно най-коректно.
Това е важното. А че говори глупости е ясно на всички. Друг е въпросът, че, съзнателно или не, е възприел за сценичен образ представата на доста хора за героите от текстовете, които пише. Гледайте филма "Викингите" с Кърк Дъглас и Тони Къртис и ще ме разберете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.06.2010 11:22:39 отговори + 0 0
Анонимен...Но Красив - 2010-06-22 11:05:21
ПРоблема както се казва е във вашият телевизор(глава)

Моя телевизор си е наред, даже и сателитна лови. Харесвам музиката дето правят, но не съм сляп за това какъв е DeMaio всъщност, и колко изморителни са всички фасади. През годините сигурно са загубили поне 60% от лоялната си фенска маса заради изцепките му. Обичам да им ходя на концерти, обаче ако мога да не слушам какви ги дрънка ще е най-добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но Красив 22.06.2010 11:05:21 отговори + 0 0
Kalandor - 2010-06-22 10:57:18
С времето свикнах да разграничавам Демайо от Manowar.


Днес получих част от кореспонденцията между двете благотворителни организации и компанията на Joey.Той беше поискал документацията за дарения и на двете организации и аз нямам съмнения, че ще спази обещанието си.

ПРоблема както се казва е във вашият телевизор(глава)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.06.2010 10:57:18 отговори + 1 0
С времето свикнах да разграничавам Демайо от Manowar. Джои си е себичен гъз, от където и да го погледнеш, и единствено той е причината за негативното отношение на голяма част от хората. Ерик и останалите са много приятни хора, които за съжаление слушат шефа. Той е и причината да се махнат, и Рос Дъ Бос, и Скот (които между другото ще правят нещо съвместно).
Ще видим какво наистина ще излезе накрая от историята, но DeMaio/Magic Circle НЕ СА Manowar, въпреки че за съжаление той е представителното лице/задник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.06.2010 09:45:42 отговори + 0 0
Мисля, че дори и 10 000 копия са смела прогноза, но върху Manowar наистина се изсипаха доста неприятни изказвания от къде ли не. Това изказване приключва скандала по доста категоричен начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dio 22.06.2010 09:37:09 отговори + 0 0
Аве тоз син на Дио да не е чел коментарите тука ,че е пуснал такова писмо баси?!? Голямо делене на тез приходи все едно тоз албум с кавъри ще стане мултиплатинен и ще продаде около 100 милиона копия,че голям зор къде ще отидат скромните печалби дето ще направи!Я има 10 000 копия продадени , я не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".