SIRENIA обявиха заглавието на новия си албум

4 окт 2008, 11:16 ч. 248 / 6 0
пред./следв.
След като завършиха работата по новия си албум в края на миналия месец, SIRENIA обявиха и неговото заглавие - "The 13th Floor". Ясна е и датата, на която "Nuclear Blast Records" ще пуснат диска на пазара - 23 януари 2009 г. Гости в творбата са Jan Kenneth Barkved (участвал и в дебюта на групата) и френската цигуларка Stephanie Valentin. Записите за "The 13th Floor" са направени в "Sound Suite Studios", Франция, а миксирането и мастерирането е извършено в "Antfarm Studios", Дания от Tue Madsen. Това ще е първото издание на SIRENIA с новата вокалистка Ailyn.

още за:

Sirenia


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".