SIRENIA с концерт в София на 18 февруари 2024 г.

3 ное 2023, 13:14 ч. 2583 / 43 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Готик норвежците SIRENIA пристигат в България по покана на Perfect Storm Events на 18-ти февруари 2024 г. Концертът ще се състои в столичния клуб Микстейп 5, а в подкрепа се включват родните DEADSCAPE и GHOST WARFARE. Датата е част от промо турнето за новия албум на SIRENIA - “1977”, издаден от Napalm Records през май 2023 г.

Билети могат да бъдат закупени чрез платформата ePayGo: https://epaygo.bg/2001360011, на касите на EasyPay в цялата страна, както и в деня на концерта на място в клуба.

SIRENIA е създадена от Мортен Виланд през януари 2001 г. До момента SIRENIA са издадали 11 дългосвирещи албума, множество EP-та и сингъли. Албумите им достигат световните класации, получавайки страхотни отзиви по целия свят. Междувременно техните сингли оглавяват радио класациите в няколко страни. SIRENIA изпълняват множество турнета за последните 15 години в Европа, Латинска Америка, Северна Америка, Азия и Австралия и са свирили на най-големите фестивали в Европа с огромни изпълнители като: Ози Озбърн, Iron Maiden, Aerosmith, Korn. SIRENIA звучи като смесица от готик метъл и рок с класически оркестрации и електронни елементи, с влияния от по-екстремни метъл жанрове.
Текстовете са базирани на размисли за живота, смъртта, любовта, омразата.

DEADSCAPE е мелодична дет метъл банда, базирана в София, България. Основана през 2015 г., Deadscape са активна част от местната сцена.

На 14 януари, 2022 г., групата издава дебютния си албум “Of The Deepest Shade”, а след изданието изнасят многобройни концерти и фестивали, и биват избирани за съпорт на имена като Draconian, Fleshgod Apocalypse, Omnium Gatherum, Kataklysm, Soilwork и Bullet For My Valentine.

GHOST WARFARE е авторски музикално-артистичен проект, създаден от Георги Латев и Димитър Найдев през 2007 г. Основната цел на проекта е да представи чрез музика и текст човешките изследвания в областта на окултните науки и духовната същност на човека.

За повече новини за това и други събития, можете да последвате страниците на Perfect Storm Events в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/PerfectStormEvents
https://www.instagram.com/perfectstormeventsbg

 

sirenia sofia poster

sirenia



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разочарован 4.11.2023 15:24:32 отговори + 10 1
Направих си труда да прослушам техни скорошни концертни записи и останах разочарован. Няма начин тази певица да изпълни старите им песни - пее ги всичките една октава по-надолу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 5.11.2023 00:55:14 + 1 13
Фразата "направих си труда" ми е любима в родното пространство. Все едно някой е прекопал два декара царевица (примерно). Проблемът тук е, че ползващите тази фраза вероятно нямат представа какво реално означава "труд". Както и да е, страхотна новина и ако съм в града, задължително... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разочарован 5.11.2023 12:28:40 + 14 0
Още тъпи забележки относно думи извадени от контекста имаш ли? Или просто си "направи труда" да напишеш коментар, защото животът ти е празен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гуджо 10.11.2023 11:42:32 + 7 0
До Фен - Забележката ви е напълно безсмислена и показва само заяждане. Кой, как разбира думата труд си е негов проблем. Що се отнася до групата, не ме кефят. По принцип групи с женки вокали не им се получава и звучат, като поп група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 4.11.2023 07:04:56 отговори + 1 1
Чудех се дали не са идвали. Но идваха Tristania. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 3.11.2023 20:53:27 отговори + 8 2
Отдавна вече не са групата, която бяха, жалко подобие, не стават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DrFreeman 3.11.2023 18:34:49 отговори + 7 3
След втория албум не стават… Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 3.11.2023 13:56:01 отговори + 6 4
Ама тя девойката е дошла да пее само и да си оди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".