SIX FEET UNDER ще започнат да пишат нов материал

25 дек 2007, 09:26 ч. 110 / 1 4
пред./следв.
SIX FEET UNDER разпространиха съобщение, в което се казва, че до няколко седмици ще влязат в репетиционната, за да започнат да пишат материал за наследника на тазгодишния си албум "Commandment". Новата творба се планира за края на 2008 г.

още за:

Six Feet Under


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 25.12.2007 19:57:26 отговори + 0 0
ми нали знаете разлики хора,различни вкусове,просто казвам,че са единствените по-нови албуми,които се доближават поне малко до warpath и maximum violence,че такива неща,бе откъде да знаем може и да избухнат и да ни разбият със следващия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 25.12.2007 18:51:40 отговори + 0 0
Абе да ви кажа въпреки че Commandment съм го слушал цели 1-2 пъти (защо ли?! ), не мисля че е много стоиностен, добър и прочие. По-яки са им старите неща като с Bringer of Blood се приключва и се почва по-комерсялните работи да праат и въпреки това и 13 беше каквото очаквах - нищо особенно, но го слушам с кеф все пак! Та следващия алубм очаквам да е пълна боза и то много голяма боза... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 25.12.2007 15:28:07 отговори + 0 0
13 и true carnage за мен са най-слабите албуми на СФУ. Commandment рулира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 25.12.2007 10:03:49 отговори + 0 0
уффффф тези хора не се умориха да издават албуми(най-вече лоши и не струващи поне от миналия век),абе дано поне малко крис да се поосъзнае от пушенето и да направи що-годе стойностен албум(поне колкото 13 или true carnage-единствените ставащи за нещо албуми през последните 6-7 години) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".