SIXTH SENSE с концерт в София на 9 май по случай Деня на Европа

9 апр 2008, 13:56 ч. 357 / 9 10
пред./следв.
Познатите на българската публика руснаци SIXTH SENSE, които за втори път ще подгряват MANOWAR на "Kaliakra Rock Fest 2008" (5 юли, Каварна), ще изнесат и безплатен концерт в София на 9 май пред храм-паметника "Св. Александър Невски". Ето и разпространената по повода информация от организаторите "Joker Media":

   Култовата американска хеви метъл група, с най-грандиозния и единствен по рода си концерт в България, сериозно си хареса руснаците от SIXTH SENSE. Четиримата рокери с "шесто чувство", оправдаха гласуваното им от MANOWAR доверие, като се справиха отлично с подгряването на повече от 20 000 на стадиона в Каварна миналото лято. На тазгодишния "Kaliakra Rock Fest 2008", младоците отново ще имат възможност да се докажат, като и този път ще стъпят на сцената преди Кралете на метъла. Това ще се случи на откриването на традиционния рок фест, на 5-ти юли край морето.
   Четири от парчетата, изпълнени от Александър Грата - вокал, Дмитрий Рибалов - бас-китара, Вячеслав Молчанов - китара и Олег Ховрин - ударни, намериха своето достойно място в историческото DVD на MANOWAR "Live in Bulgaria - Kaliakrа Rock Fest 2007". SIXTH SENSE бяха и специални гости на официалната промоция на самото DVD у нас, заедно с Joey DeMaio и Eric Adams от MANOWAR.Тогава руснаците представиха няколко от новите си парчета, които ще бъдат включени в предстоящият им първи, самостоятелен албум. По време на краткият концерт в София, SIXTH SENSE записаха на живо и два видеоклипа към песните "Мира Малo" и "Neverending". Режисьор и на двата беше Магърдич Халваджиян, което гарантира отличния резултат. Още с първите си завъртания в родния музикален ефир, двете песни дадоха сериозна заявка за високо качество и успех.
   Но "връзката" с Кралете не свършва до тук. Набиращите скорост SIXTH SENSE, получиха и специална покана да свирят на фестивала "Magic Circle Festival 2008", организиран от самите MANOWAR. В интервю за "Joker Media", китариста Вячеслав Молчанов сподели развълнувано:"От както се помня съм фанатичен фен на MANOWAR, и ако някой някога ми беше казал, че ще свиря на една сцена с тях - никога нямаше да му повярвам!". Един от най-мащабните и актуални световни метъл фестивали, ще даде невероятен шанс на SIXTH SENSE да сверят струни, а защо не и да премерят сили, с най-големите имена от iветовната рок сцена. А с тях наистина си струва да се мериш, там ще са W.A.S.P., Alice Cooper, K.O.B.U.S., WHITESNAKE, DEF LEPPARD и разбира се Кралете на метъла MANOWAR.
   "Joker Media", които може би са единствените у нас , захванали се с не леката задача да продуцират и чужди изпълнители, обещават съвсем скоро да доведат симпатичната четворка в София. SIXTH SENSE ще пеят пред българска публика на 9-ти май 2008г., в деня на Европа, на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 10.04.2008 15:58:25 отговори + 0 0
Интересно ми е колко голяма публика ще съберат. Това на DVD-то е абсолютен кошмар. В смисъл, не можах да изслюшам нито една, ама нито една песен цялата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саруман 10.04.2008 14:19:41 отговори + 0 0
Европа я има ВЪПРЕКИ Русия. Това е денят в който законно ние попадаме под съветски ботуш и комунизма завладява Източна Европа. Това не е празник. Не и за нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 9.04.2008 22:10:35 отговори + 0 0
Руснаците имат много общо с деня на Европа, всъщност без тях нямаше да има Европа и такъв ден, това първо. 2ро е добра идея руска група да пее точно на този ден в София, а това че Sixth не са нищо особенно им е ясно и на тях Не знам какви връзки имат с ManOwaR ама явно да големи :Ь Щом така ги лансират, пък и имат 2,3 готини песни Тази която пяха на руски на промото беше приятна баладка пък и кавъра на бони ем е жесток ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2008 21:53:16 отговори + 0 0
А аз никога не бях показвал следен пръст на някого но на тях им ! Това е ужас! Те са ужас! Но то и 9 май не заслужава по-добро нещо. То това не е празник а ден на траор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

warior 9.04.2008 21:18:16 отговори + 0 0
никога не съм подсвирквал и дюдюкал по подгряваща група, винаги съм ги подкрепял, но на тези SIXTH SENSE не можах да се сдържа и ги освирквах като на футболен мач Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво Димитров 9.04.2008 18:30:47 отговори + 0 0
Безспорно групата е някакъв нетърпим кошмар, но аз се питам какво общо имат руснаци (групата) с Европа (Ден на Европа или каквото и да е европейско)??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 9.04.2008 17:15:10 отговори + 0 0
Ужас, аз не бих ги издържала. Вече два пъти станах свидетел на тези "музиканти" на концерта на MANOWAR и на представянето на DVD-то им в Блек бокс, а и сега пак в Каварна ще трябва да ги преглътна някак си. НЕ знам какво им немариха MАNOWAR, но за мен не струват, поне не за този тип музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 9.04.2008 15:33:23 отговори + 0 0
не Деня на Европа, а по-скоро Ден победний Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 9.04.2008 15:04:17 отговори + 0 0
уникум са, верно е, направо съм speechless. все пак дайте да ги (се)видим на тия клипове, въпросните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 9.04.2008 14:10:41 отговори + 0 0
Нема по-мизерна бадна от тая, то т'ва не се трае техното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".