SIXX: A.M. издават първата част от предстоящия си двоен албум в края на април

1 мар 2016, 19:20 ч. 369 / 2 2
пред./следв.

   SIXX: A.M. - групата на басиста на MOTLEY CRUE Nikki Sixx и китариста DJ Ashba - ще издаде първата част от новия си двоен албум, под името "Prayers For The Damned Vol. 1", на 29 април чрез "Eleven Seven Music". По-долу може да видите обложката и списъка с песни, както и да чуете първия сингъл "Rise" от предстоящата творба.

01. Rise
02. You Have Come To The Right Place
03. I'm Sick
04. Prayers For The Damned
05. Better Man
06. Can't Stop
07. When We Were Gods
08. Belly Of The Beast
09. Everything Went To Hell
10. The Last Time (My Heart Will Hit The Ground)
11. Rise Of The Melancholy Empire

 

 

sixxam-2016-prayers-vol1

още за:

Sixx: A.m.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 1.03.2016 23:21:40 отговори + 1 3
Каквото и да прави Ники не може върне магията на Мотли... Не лошо звучене и до там... Бях на финалното турне, уникални Мотли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.03.2016 08:55:13 + 3 1
Завиждам ти. Но мисля, че modern vintage няма слабо парче. Комерсиално, но много хубаво. Ники знае как стават тия неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".