SKID ROW подписаха с "Golden Robot Records", новият им албум ще излезе до края на годината

8 май 2019, 08:28 ч. 604 / 4 1
пред./следв.

   Американската хард рок/глем метъл банда SKID ROW подписа договор с австралийския лейбъл "Golden Robot Records" за разпространение на територията на целия свят.

   Последната част от трилогията на групата "United World Rebellion" ще излезе преди края на годината. Това ще бъде първи дългосвирещ албум с вокалиста ZP Theart (DRAGONFORCE, TANK, I AM I), който се присъедини към бандата през 2016-а. Продуцент ще бъде Michael Wagener, който работи с групата по едноименния ѝ дебют от 1989 г. и класическия "Slave to the Grind" от 1991-ва.

   SKID ROW ще гостуват за първи път в България след един месец - на 7 юни. Концертът ще се състои в зала "Универсиада", София.

 

още за:

Skid Row


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 8.05.2019 10:13:45 отговори + 6 0
Имам предните части. Като музика са си стария Скид Роу. Изобщо албумите им са добри, но е ясно - липсва най-важната съставка за да са успешни.
Сегашният пее по-добре от Солингер, но пак не е Бах. Себастиан е като Еверест. Никой не може да изпее неговите песни като него. Просто в младостта си той пееше над човешките възможности.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".