SKID ROW се разделят с вокалиста Johnny Solinger, взимат Tony Harnell

7 апр 2015, 07:14 ч. 777 / 6 3
пред./следв.

   След 14 години заедно SKID ROW се разделят с вокалиста Johnny Solinger. Между музикантите няма лоши чувства и те ще останат приятели. Групата е готова да обяви и заместника на напусналия си фронтмен. Това е Tony Harnell, екс-TNT (на снимката). По план SKID ROW ще влязат в студио в началото на лятото, за да запишат трета част от трилогията си "United World Rebellion".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Exciter 9.04.2015 23:21:16 отговори + 0 0
Ако и с вокалист от класата на Tony Harnell не успеят да си върнат вниманието на феновете, значи с тях е свършено. Имам в предвид следното - Tony Harnell като вокалист на TNT, издаде няколко чудесни албума, които доста се доближават до класата на албумите на Skid Row със Sebastian Bach , издадени горе-долу в същия период от време. Така, че сега, когато имат отново певец от световна класа, ще можем да разберем къде е прблема на тази банда , за да не постигне истинска световна слава - в певеца или в неговите "колеги"?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 7.04.2015 11:59:18 отговори + 1 4
Време беше!
Аз спрях да ги гледам по фестивалите и започнах да нося тапи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.04.2015 08:37:29 отговори + 3 4
Ох отървахме се от този кънтри... дано новият се впише в групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".