SKINDRED на "Spirit of Burgas - 2011"

26 май 2011, 09:35 ч. 802 / 2 2
пред./следв.
Според официалната страница на SKINDRED, рок групата от Уелс ще изнесе концерт на 14 август, като част от фестивала "Spirit of Burgas - 2011" (поръчай билет онлайн). Официално потвърждение от българска страна за момента липсва. Ще ви държим в течение на всички подробности около евентуалното гостуване на SKINDRED у нас.

--------------------------
   Малко след като публикувахме първи новината за гостуването на SKINDRED, организаторите на "Spirit of Burgas" разпространиха следното съобщение:

   Британската банда SKINDRED ще подгрее DEFTONES. Звукът, характерен за групата е умела смесица от пънк, рок, метъл, реге и електорнна музика. Фронтменът Елвис Бенджи Уеб, басистът Дан Пъгсли, китаристът Майки Димъс и барабанистът Аря Годжин заедно са толкова силни и въздействащи в концертните си изпълнения, че от обикаляне по световните сцени, нямат време да влязат в студио. Силното желание на публиката да ги вижда често на живо, е причината те рядко да успяват да записват нови албуми. Въпреки това през април тази година SKINDRED изкараха първия, записан във Великобритания диск, на чийто нов звук публиката на SPIRIT of Burgas 2011 ще има удоволствието да се наслади в ранната вечер на 14 август.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yourkiller 26.05.2011 11:22:42 отговори + 0 0
ебати якото! сега заради тези сладури ще трябва да събирам пари и за Спирита! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 26.05.2011 10:25:50 отговори + 0 0
Потвърдено е на сайта на фестивала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".