SKRE4 са готови с новия си албум, чуйте песен от него

17 юли 2009, 17:15 ч. 311 / 7 6
пред./следв.
SKRE4 са готови със записите по своя втори студиен албум. Работното заглавие е "Made In China" и се очаква дискът да се появи през есента на настоящата година. Той ще съдържа десет нови парчета, от които единствено "Естествен подбор" е официално реализирано в алтертанивната компилация "Credit To The Nation" (2008). От този момент в профила на групата в MySpace ексклузивно е поместена за прослушване песента "Шопска салата Made in China", все още непозната дори от лайфовете на SKRE4. Новият материал е "с доста по-суров и твърд саунд и тежки рифове". Текстовете са "социални и силно провокиращи". По създаването на "Made In China", освен членовете на SKRE4, като музикален продуцент работи Кирил Янев от БАЛКАНДЖИ.

   На 29 юни SKRE4 достигнаха своеобразен концертен връх в кариерата си, подгрявайки LIMB BIZKIT на "Rock the Balkans Fest" в София.

още за:

Skre4
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nova sleda 10.08.2009 16:55:23 отговори + 0 0
На мен ми харесва, а текста си е добър просто не се разбира веднага за кво става въпрос. Много по интересно от разни изпълнения тип БТР. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SnoopDogg 18.07.2009 11:06:42 отговори + 0 0
Йо бро! сВитчерите ви са ви вери кул. След Лилана мисля да направя един дует с мойте български метАл бродърс. Най-добре елате в седем на попа, да се разберем, за да ме познаете по-лесно ще бъда с фанелка на Металика.

Айде и догодина може да забием нещо заедно в Каварна, ако Цонко ни покани.

С Уважение: SnoopDogg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Madfan 17.07.2009 23:19:59 отговори + 0 0
Какво плюете СКРЕ4 бе? задръстени музикални инвалиди.. вие нищо друго освен "ТРУ" метъла не признавате.. българска работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zorn 17.07.2009 23:11:23 отговори + 0 0
Баси... пак рими тип "шести клас, втория срок".

Извинявайте, момчета от група Скре4, ама... доскоро имах някакви надежди за модерния български метъл, поне от ваша страна. Жалко... пак звучене като от 1992-ра и тия рими.

Все в гъз. Успех, предполагам и се надявам, че има хора, на които ще им хареса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 18:15:34 отговори + 0 0
Кво е тва ретро? Рап-мятълчи? Йо ма метъл брада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 17.07.2009 18:11:29 отговори + 0 0
Точно MADE IN CHINA я свириха като подгряваха на Бизкит.Има я качена във VBOX7 от няколко седмици също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".