Slash и MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS ще издадат трети албум през есента

22 мар 2018, 16:13 ч. 1406 / 4 3
пред./следв.

   Вече става все по-малко вероятно в скоро време да чуем нов албум на GUNS N' ROSES след реюниъна на Axl Rose и Slash. Докато новините за предстояща творба на австралийските легенди AC/DC с вокалиста са все още само в сферата на слуховете, то китаристът вече официално работи по свой друг проект.

   Slash, плюс MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, в момента са в студио с продуцента Michael "Elvis" Baskette (ALTER BRIDGE, Iggy Pop, INCUBUS) и работят по третия си албум, който се планира да излезе през есента. Той ще бъде промотиран с турне в Америка, което забавя още повече бъдеща активност на GUNS N' ROSES след обиколката им на европейските фестивали това лято. Поне в настоящия им състав.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 23.03.2018 09:18:09 отговори + 3 0
Абсолютно съм съгласен и с двама ви!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андрей 22.03.2018 21:32:15 отговори + 6 0
Перфектно! Много повече предпочитам Слаш да се занимава с този проект. Качествена, свежа и наистина добра музика. Майлс Кенеди допринася супер много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 22.03.2018 16:37:42 отговори + 8 0
А ако може да минат пак и насам...
И ако може да е и в някоя нормална зала, дето не е минус 20 или плюс 50...

Ама съм претенциозен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".