Slash композира нова музика и записва демота за GUNS N' ROSES

3 юли 2020, 09:54 ч. 898 / 5 2
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на GUNS N' ROSES Slash коментира как е прекарвал времето си в последните почти четири месеца изолация заради коронавируса.

   Музикантът споделя, че макар през по-голямата част от периода да си е стоял вкъщи, е посещавал и студиото, където е композирал самостоятелно. Също така той е импровизирал различни идеи с Duff McKagan и Axl Rose, като е записал демото и рифове за GUNS N' ROSES.

   Конкретни сведения за дългоочаквания нов албум на групата с участието на Slash обаче няма. Четири години след реюниъна с Axl спорадично се появяват новини, че се работи по нова творба. Дали наистина ще дочакаме да чуем такава, предстои да разберем.

 

още за:

SlashGuns N' Roses


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Метал73 3.07.2020 16:41:09 отговори + 2 0
Имам чувството ,че още бая време ще ни разиграват!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 3.07.2020 11:05:29 отговори + 6 0
Каква чудесна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".