Slash планира да направи нов хорър филм към края на годината

31 яну 2015, 17:07 ч. 624 / 4 2
пред./следв.

   Докато е все още на турне в подкрепа на актуалния си соло албум "World on Fire", китарният герой Slash (VELVET REVOLVER, екс-GUNS N' ROSES) прави планове и в сферата на киноидусрията - поприще, в което той влезе неотдавна с продуцентската компания "Slasher Films". Първите два филма, издадени от Slash, нямаха особен успех, дори напротив, но това не спира музиканта. Той вече планира следващото хорър заглавие, което ще излезе около края на 2015 г. Китаристът коментира: "Завръщам се към психологическото, супер страшно. Особено нещата, които не можете да видите да се случват - предизвикани от характерите на хората, както и от интриги".

 

Slash Live in Sofia

още за:

SlashSlasher Films


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мetal 31.01.2015 22:40:12 отговори + 3 1
И накрая Аксел на стадиона, а Слаш в Универсиада... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drZ 31.01.2015 21:09:58 отговори + 3 1
Приемам залози каква ще е средната му оценка в IMDB месец след премиерата. За оценка 2.6 / 10, коефициента е 1.02 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".