Slash показа обложката на сингъла "World On Fire"

9 юни 2014, 23:15 ч. 350 / 8 4
пред./следв.

   Китарният герой Slash (VELVET REVOLVER, екс-GUNS N' ROSES) и MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS ще издадат новия си албум, "World On Fire", на 15 септември. На 13 юни заглавното парче от творбата ще се появи под формата на сингъл. По-долу може да намерите тийзър и обложката:



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 12.06.2014 01:09:14 отговори + 0 0
За мен, а и за по-голямата рок общност Слаш е виртуоз. Не знам точно по кои критерии не е. А "псевдо преводача" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 10.06.2014 18:47:59 отговори + 0 0
Оставаше и неграмотни хора да дават платени уроци

Макар че вече сигурно често се случва и тъкмо от такива Вие сте взимали уроци.

С "китарен герой" често, както в случая, наричаме именно музикант, за който би било пресилено да се каже, че е виртуоз, но въпреки това има култов статус. По-добър пример от Слаш за такава фигура няма
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моето име 10.06.2014 18:33:21 отговори + 0 0
Китарен герой - това звучи толкова плоско на Български, че няма къде повече. Още една причина, поради която дословни преводи без "sense check" не трябва да се правят. Какъв термин да се ползва ли? Ами ще кажа. Смислово погледното наи-добре е "виртуоз". Само, че Слаш само може да мечтае да е виртуоз. Затова - просто пишете Слаш, ве. Няма и един човек който да е прочел новината и да има нужда да му се пояснява кой е Слаш. Айде с безплатния урок по технология на превода до тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

casfa 10.06.2014 07:28:12 отговори + 0 0
chipmunk рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".