Slash продуцира нов филм, този път - уестърн трилър

11 май 2014, 20:13 ч. 336 / 5 1
пред./следв.

   Въпреки доста критичните отзиви за първия продуциран от китариста Slash (VELVET REVOLVER, екс-GUNS N' ROSES) филм - "Nothing Left to Fear", музикантът е решил да продължи кариерата си в кино-индустрията. Следващия филм, на който Slash ще бъде изпълнителен продуцент, се казва "Cut Throats Nine" и се определя жанрово като "уестърн трилър". Сред актьорите в лентата са: Мадс Микелсен ("Ханибал"), Харви Кайтел ("Глутница кучета", ), Джулиан Ричинг ("X-Men") и Крис Холдън-Рийд ("Изгубена", "Тюдорите"). Режисьор е Родриго Гудино ("Последната воля и завещанието на Розалинд Лий"). Продукцията на "Cut Throats Nine" ще започне към края на тази година.

още за:

SlashCut Throats Nine


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Глутница псета 12.05.2014 10:18:26 отговори + 0 0
"Кучета в резерв"?!?!

ХАХАХАХАХ

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".