SLAYER спечелиха първото си "Грами"

12 фев 2007, 07:01 ч. 575 / 8 37
пред./следв.
За пръв път в своята кариера американските траш титани SLAYER спечелиха наградата "Грами" на 49-ата церемония по връчване на наградите, състояла се на 11 февруари в Лос Анджелис. Призът е в категория "Най-добро метъл изпълнение", ето и всички номинирани:
LAMB OF GOD - "Redneck"
MASTODON - "Colony of Birchmen"
MINISTRY - "Lies, Lies, Lies"
SLAYER - "Eyes of the Insane"
STONE SOUR - "30/30-150"
   Това е общо втора номинация на SLAYER за "Грами", предишната е през 2002 г. за парчето "Disciple" от албума "God Hates Us All".

   Пълен списък на рок/метъл изпълнителите, спечелили награди снощи, можете да видите тук.

още за:

SlayerGrammy


Коментари   (37)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


az samo se zaqjdam 27.02.2007 18:08:10 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 23.02.2007 12:31:47 отговори + 0 0
ахахахахах...ае вие мое ли да плюете такива групи бе...въобще МЕТЪЛ ли слушате или кво....плюете METALLICA и SLAYER аххахах ...пуснете си планета или MCM там групите сиурно повече ви допадат ква е тая работа бе ххах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 18.02.2007 18:22:34 отговори + 0 0
ПРЕКЛАНЯМ СЕ... и с Грами,и без Грами, Slayer са институция в траша... те правят тая музика толкова яка.... твЪрда.... убийствена..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finntroll 17.02.2007 15:54:53 отговори + 0 0
Ако се позамисля определям Слеиър като по-добрата банда.Когато съм разговарял с норвежки фенове понеже живея в Норвегия,СЛЕИЪР е нещо като еталон за тях,заедно с ВЕНЪМ,МОТОРХЕД,МЕИДЪН и пр..,а за Металика като стане дума>))))една снизходителна усмивчица и ми викат след смъртта на Клиф Бъртън Металика вече не е същата,а след 91.....вече не е метъл.Няма как от гроба Клиф да излезне и да съветва,да муа,да муа по вратовете...все пак мнението бе на бившия вокал на ИНСЛЕИВД,както и други от локални банди и здрави фенове.Знаете ли коя е бандата която може би заслужава напълно грамито за здрав метъл и новаторство/ФИНТРОЛ-напълно заслужено/.Та Металика с тоя сеинт енгър,ммммм насилих се да го зслушам докрая 3 пъти не можах.Само ми седи и събира прах диска,при все че е и от бг,оригинален,цели 15кинта дадох.Искам си парите обратно.Виж WE,VE COME FOR YOU ALL-ANTHRAX 2003 e нещо много добро.Що не направиха такъв завои металика,аман от вечните им експерименти и завои.Едно нещо върви ли,харчи ли се не го закачаи.Канибал корпс свирят като през 90г сега например,както и диисаид,колкото по остаряват по корави стават,както и напалм дет,да не забравя и завръщането на обичуъри и бол троуър.Еи това са групи.Напаснали се успешно с времето.Металика ги е налегнало едно безвремие,пък само на спомени и лаври не се лежи.Дано видим техен албум в близката петилетка.Слеиър фен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mayhem_666 13.02.2007 22:36:47 отговори + 0 0
Синонимът на метъла е SLAYER !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 13.02.2007 00:49:29 отговори + 0 0
Ами не знам защо всички го приемате толкова навътре. Някви хора все пищят как метълите били отритнати и били аутсайдери, а ако някой реши да им обърне внимание и да даде няква награда квато ще да е тя, край, ставаме мейнстрийм и аре в гроба. Прекалено са ви екстремни мненията, истината е някъде по средата. И аз се дразня, че метълът все повече се популяризира, обаче какво, иначе не пищим ли как метъл ис дъ бест и всички трябва тва да слушат а чалгарите да мрат. А и какво като спечелят някаква си награда, пак казвам все пак тва си е в категория за метъл, не са се борили с 50 сент, така че big deal. Тея от грами решили че тр да дадат грамофон и на някоя метъл група ми да дават като имат.. в крайна сметка тва дали ще се продадеш зависи от теб не от това дали ще ти дадат няква тъпа награда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

One second ..... 12.02.2007 22:30:45 отговори + 0 0
Да така си е най-добрите метал албуми са записвани не за дни ами дори и за часове.И това е доказвано и показвано исторически.Винаги спонтаните неща са ставали най-красиви и недостижими.Факт,който сам говори за себеси.От тук нататък NO COMMENT................. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 12.02.2007 21:51:16 отговори + 0 0
ми запиши ти един такъв албум да те видя бе,пък аз ша ти подаря един грамофон на публична церемония Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 21:25:32 отговори + 0 0
А, моля ти се ;Р. Всички шедьоври на метъла са записвани за 2-3 дни в студиото :Р. Ако му отделиш седмица, че и почивка си вземеш... какъв траш ще излезе ; Р. Та Katatonia записват първите си албуми за часове, а записите се влачат като мед ; РРР. Но, разбира се, средностатистичния Металика фен никога не е чувал Katatonia : P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 21:14:17 отговори + 0 0
Батка ти си мноо зле бе,да са казвали Металика кога ще е готов албума?Ако им е кеф и 2020-та ше го издадат.Кви три години,ква нова песен бе батьовото?Свириха две нови песни миналата година и тва беше.Че и се пенели,бре да им се невиди...Па и то такъв албум като Christ Illusion мое се напише не за 3 месеца ами за 3 дена,ма щом ти е на сърцето да си жив и здрав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metaXata 12.02.2007 20:40:31 отговори + 0 0
а между другото,много ми се искаше да изкоментирам новината за новия албум на Металика,ама пусто окъснях.явно тук е мястото да отбележа,че любимата група на целокупния български народ,от три години се пени,че видиш ли,имат "нова песен",избрали са си продуцент,решили да измислят нова "нова песен",сега щели да запишат албум,аджеба,ама щели да прекъснат малко,после пак щели да записват албум,и то отиде 2010то лето,а някои групи,няма да споменавам имена,казаха миналата пролет,че записват албуми хоп,след три месеца -албум.ми някои го правят без да се разправят много много.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 12.02.2007 20:30:30 отговори + 0 0
убийте ги тия SLAYER бе,бахти боклуците,продадоха метъла,малеее колко са зле с розовите потници и панделките по брадите,малееее!убийте ги с камъни бе!как може да вземат грами?как може цял живот да пеят една песен и да ми се правят на големи метъли?на всичкото отгоре наричат любимата група на народа "кораб"убийте ги с камъни! и децата им убийте,и на Кери питбулите и змиите убийте!бездарници!У!продажници!грамита ша ми взимат..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 12.02.2007 19:48:18 отговори + 0 0
Ревете лигльовци.SLAYER имат нещо,което вашите хомосексуални типове от metallica нямат а именно армия от истински фанатични фенове.и двете групи тръгнаха по-едно и сйщо време и със сигурност SLAYER е групата дала вдъхновение на всички излезли след това тежки и стойностни банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bloody Saw 12.02.2007 16:52:00 отговори + 0 0
По-принцип има различни видове метал и в това спор няма.Но за жалност един обичат,кaкто по-доло пише F.Priest кънтри-кокона метал,а други обичат твъдата сурова траш метал школа от доброто старо време.Това е.
А що се отнася до Кери Кинг аз лично не мога да забравя една снимка,която видях в сайта ако не греша на р.Тангра,където беше получил преди няколко месеца една награда и там до него бяха двете метал кокони(вокалиски) от "Арч Енеми" и "Лакуна Койл".Направо си беше повече трогателно човек да гледа как двете мацета го бяха прегънали добрият стар дядо КЕРИ !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cherep 12.02.2007 16:50:21 отговори + 0 0
ми то металягите наизлезнаха по евровизията - и юнаците от журито на грами да не видат нещо мода, ноу-хау, тва-онова. щото май са пръв път в категорията best metal performance на грамитата печели метъл група, ако не се лъжа...
са да се разбереме нещо - теа по евровизията не съм ги слушал и не знам дали *наистина* са металяги (аз и името им не си спомням), та да не почнете да ми спорите кви са точно. не ме интересува.
та по темата - браво на слеър! по-добрите батерии!
не че ме трогва някакво грами - и без тва пак са си по-добрите батерии!
а на ощипаните госпожици от самодейния комедиен драмсъстав към читалище свтлина, дето тооооолкова много мяучат че еди-кой си бил комерсиален, ще напомня: ми те с метъл насъщния си вадят, завалиите. що да не си продават трашеца? от глад ли да умрат? айде вие като сте адски анти-комерсиални, елате да ми поработите на строежа на къщата. пък аз няма да ви плащам.
а разликата между слеър и металика е проста: гледайте live с по-скорошна дата и на двете групи, и вижте кой се е научил несръчно да вие с мутиращ гласец: мастър, мастър и да се усмихва с големи бели зъби.
и кой на сцената кръв го вали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 12.02.2007 16:05:19 отговори + 0 0
Ей затова е трябвало да дадат Грамито на невероятните, кътещи и мивки и тоалетни и стар теракот Stone Sour. И никой нямаше да се сърди и кара тук. И без друго Грамитата винаги са били смешни. Някои може би си спомнят как Jetro Tull спечелиха за метъл преди 15ина години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

chyllz 12.02.2007 16:02:25 отговори + 0 0
надявам се някой от вас да е слушал Reign In Blood или пък Show No Mercy да не говорим за Seasons In The Abyss , признавам по-безумни коментари по отношение на слеър не съм срещал може би някои от вас трябва да бъдат запознати с творбите на дадена група и чак след това да коментират живи и здрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 15:51:42 отговори + 0 0
Еее, стига де ;Р. Slayer са примери за всички траш, дет и много блек групи :Р. Slayer правят сатанизма популярен, а Metallica вкарват метъла в мейнстрийма ;Р. Без Slayer нямаше да има Deicide, Mayhem, Possessed и т.н., а без Metallica нямаше да има Nirvana, Linkin Park, Bullet for my Valentine... Леле, каква загуба щеше да е без второто... Но, слушайте си Шит и Решит, не пречи ; Р. Въпрос на вкус. От мен - само Kreator ; D! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 15:42:33 отговори + 0 0
Тези момчета за пореден път доказаха колко струват.
Слеър са едно нищо - ТЕ СА ЕДНА МНОГО КОМЕРСИАЛНА ГРУПА. Само Металика това е групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 14:42:58 отговори + 0 0
Немската траш школа не стъпва защото е като танк -бавно мачка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.02.2007 14:39:23 отговори + 0 0
евала! точно немската "траш школа" на Слейър на малкия пръст не може стъпи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 14:22:34 отговори + 0 0
Има поне 10 вида -най-малко метъл и повече.За кой точно стил Слеър са толкова значими бре.Може би за траш -метъла обаче там има жестока немска школа.Няма метъл вобще а конкретни стилове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 12.02.2007 14:15:00 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-02-12 07:13:34
лошо! ного лошо! ся ше се пострижат и ше издадат Шит и Решит :-(((

ХАХАХА - това ми хареса - иначе браво на Slayer, въпреки че не го възприемам като много слейърско ама здраве да е.
А иначе стига сте се трепали помежду си за М. vs. S. - който харесва едните - да си ги слуша, който харесва другите - същото, а който харесва и двете групи - пак същото. Аз ще направя последното и дори ще зема да си пусна Шит и Решит )))), че нещо ми е домиляло за тежка жица в стил кънтри кокона.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 13:50:35 отговори + 0 0
хубаво е да бъдем обективни защото за всеки влак си има пътници.Металиката отдавна са рок-динозаври и скъсаха през 90 със метъла.За едни добре а за други зле.Кой каквото му харесва.Вярно е че дядо Джеймс е доста по-комерсиален но това са жестоките правила на музикалната индустрия.Който не ги спазва е аут.Аз не виждам проблем-Металика са рок-динозаври каквито са и Пърпъл-Цепелин -Ролинг Стоунс-АС-ДС.Металика просто не свирят метъл.А Слеър имат своята публика.Проблем няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gaolemagadina 12.02.2007 13:37:55 отговори + 0 0
Satyr, пускай по-често "новинки" за SLAYER и METALLICA... Тука настава пълан лудница! "Забавлението е гарантирано!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadMaxXx 12.02.2007 13:26:42 отговори + 0 0
брех тука напрао бъка от експертни мнения чета ви коментарите и се убеждавам че на феновете няма угодия...по вашата логика на сите и Металиката са зле защото са решили да опитат да направят нещо по-различно но и Слеър са зле защото си държат на стила и това което свирят толкова години аз лично много се кефя че Слеър са спечелили тази награда защото в категория метъл те са една от най-великите ако не и най-великата група и при това от доста време...колкото до Металика никой не омаловажава това което са постигнали напротив...че то ако не са били те сега можеше и траш да няма но пък ми е смешно като си помисля че още има техни фенове които си мислят че Джеймс и компания все още свирят метъл или дори някакво подобие на метъл...и затова ми се струва че Слеър много по-заслужено печелят подобна награда защото все пак става въпрос за "най-добро метъл изпълнение" а не "най-добро кънтри изпълнение" феновете на Металика да не ме разбират погрешно...за мен те са велика група и също заслужават да печелят награди но просто в някаква друга категория ай със здраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 12:34:21 отговори + 0 0
мали мали.Колко били значими Слеър.МЕТЪЛЪТ Е СЪЗДАДЕН ВЪВ НАЧАЛОТО НА 70 СЪС БЛЕК САБАТ И ДЖУДАС ПРИЙСТ.А такива като Слеър да ги ринеш със лопата щото са банални и изтъркани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 12:08:25 отговори + 0 0
абе големи разбирачи сте всички
СЛЕЪР са една от най- значимите групи в историята на метъла,който го отрече да ходи да се потапя , и си заслужават признанието което трябваше да получат още преди години
точка по въпроса
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 11:23:21 отговори + 0 0
КАТО КЪРТЯТ МИВКИ СЛЕЪР ДА ОТИДАТ НА ДРУГА РАБОТА.Щото музиката все пак е изкуство.Жалко че има фенове които хем свалят музиката от интернет хем не са мръднали във годините напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 11:01:47 отговори + 0 0
Е когато Металика печелят грами("Най-добро метъл изпълнение")тва е лошо,много лошо,продали са се.Когато Слейър спечелят такова грами тва е яко,къртят мивки...да не говорим,че Eyes of The Insane не е нищо особено.Такива песни под път и над път.Пък и тия награди са големи глупости,взели ми няколко произволни ню метъл песнички или там как му викат...модерен метъл бла бла и айде.Жалко,че още съществуват и индивиди които смятат,че качеството на музиката има нещо общо с дължината на кичарата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 12.02.2007 10:20:39 отговори + 0 0
Няма страшно!Слеър са си яко траш,не вярвам да тръгнат по пътя на металика.Време им беше да спечелят нещо такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 10:03:09 отговори + 0 0
Евалата.Тва е велика банда.А това с подстригжването и дългите коси е голяма тъпня.Дори и да се изрусят пак ще къртят мивки.Последния албум е железарка.Колкото повече награди,толкова по-добре.Това е допълнителен стимул и оценка на къртовския труд,който те влагат за направата на даден албум.Заслужават си я наградата.Да им е честита и да са живи и здрави !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 09:59:15 отговори + 0 0
ИСТИНАТА БОЛИ....А ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 09:32:29 отговори + 0 0
дрън-дрън
като се подстрижат и издадат албум с кънтри-балада, тогава ги разправяй тея!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 08:48:13 отговори + 0 0
ама нали нямаше да бъдат комерсиални и нали уж бяха контра на музикалният бизнес.Нали уж заклеймяваха Металика че се продали и други такива нагли лъжи.Каква ирония на живота-прословутият Кери Кинг трупа пачки със помощта на музикалният бизнес който иначе фалшиво и лицемерно заклеймява.Ха сега да видим има ли някой да се чуди метълът прави ли милиони евро печалба на американският пазар или да.Слеър са поредните фалшиви сатаниски метали правещи огромни пари от евтин театър.Всичко е стойка за сцената а зад нея-шампанско-торти и мадами.МЕТАЛИКА -FOREVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVER Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 12.02.2007 07:22:12 отговори + 0 0
Абе да се надяваме, че не.. все пак са си в каегория за метъл.. няма нищо лошо, че някой е решил да раздава награди и на нас.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2007 07:13:34 отговори + 0 0
лошо! ного лошо! ся ше се пострижат и ше издадат Шит и Решит :-((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".