SLAYER уточняват ситуацията с лейбъла си

13 дек 2013, 22:52 ч. 330 / 2 5
пред./следв.
Скорошно интервю на Kerry King и Tom Araya за "Fuse" предизвика слухове и предположения, че SLAYER са прекратили отношенията си с дългогодишния си лейбъл "American Recordings" и имат намерение да подпишат с друга компания. Лейбълът, основан и ръководен от бившия продуцент на SLAYER Rick Rubin, наскоро сключи споразумение с "Universal Music", а групата преживя сътресение след смъртта на китариста Jeff Hanneman, макар той да не участваше в концертите й през последните години. В официална позиция мениджмънтът на SLAYER потвърждава, че договорът с "American Recordings" е изтекъл и в момента бандата е без лейбъл. Пред музикантите има няколко възможности за нов издател, но една, и то сериозна, от тях е опцията да преподпишат с "American". В момента бандата не смята, че подписването на звукозаписен контракт е най-важното за нея и тази въпрос ще бъде решен в неопределено бъдеще. Както ви съобщихме, SLAYER работят по материала за следващ албум и планират да влязат в студио в началото на 2014-а.
slayer 2013


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


R.I.P. Jeff 15.12.2013 08:41:18 отговори + 0 0
Трябвало да се разпаднат, обичал ги. Все още не са казали последната си дума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 14.12.2013 10:51:39 отговори + 0 0
ван - много си прав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rapid Fire 14.12.2013 10:10:56 отговори + 0 0
Да подпишат с Wizard! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 13.12.2013 23:52:46 отговори + 0 0
Да викнат Макс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ван 13.12.2013 23:40:41 отговори + 0 0
Брат, за какви лейбъли става на въпрос? Ханеман е починал, Ломбардо го няма. Трябва да се разпаднат. Обичам слейър и точно заради това. Това е просто гавра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".