След обвиненията на Eвън Рейчъл Уд към Marilyn Manson в тормоз, лейбълът му го свали от сайта си

1 фев 2021, 23:20 ч. 1512 / 6 26
пред./следв.

   По-рано днес дългогодишната приятелка на Marilyn Manson и негова бивша годеница - актрисата Eвън Рейчъл Уд - го обвини в тежък тормоз и домашно насилие, продължавало дълго време и още откакато тя е била в тийнейджърска възраст.

   Макар това да се случи в публикация в социалната мрежа "Инстаграм" и към момента да няма започнало разследване или правни действия срещу музиканта, от лейбъла "Loma Vista Recordings" реагираха почти мигновено. Страницата на Manson е свалена от уебсайта на музикалната компания, а от онлайн магазина ѝ са премахнати стоките му. Информацията съобщава списание "Billboard", чийто репортер е имал в кошницата си в електронния магазин албум на MM. След това обаче той не е можел да го поръча.

   Първото издание на Manson за "Loma Vista" е творбата му от 2015 г. "The Pale Emperor". В началото на тази година в онлайн магазина на лейбъла е имало 25 негови продукта, които вече не са налични.

 



Коментари   (26)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ivanov 31.12.2021 20:36:23 отговори + 0 0
ОМГ , поредната насилвана и изнасилена? жена , която се оплакеа след години. Ония пък, веднага го махнали от сайта си. Кво стана с презумцията за невинност, а? Всяка една жена , във всеки един момент , може да твърди , че е насилвана. Определящото тук е колио пари има обвинения. Наполеон има една гениална мисъл. Няма да я цитирам , че може да ме осъди някой либерал или алчна жена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз съм 2.02.2021 16:41:55 отговори + 18 8
Аз съм жена! И като жена ,която са се опитвали да изнасилят,се чудя...какъв трябва да си още при първия случай на насилие да не си тръгнеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 2.02.2021 11:01:51 отговори + 22 8
Винаги ми е интересно как хората (особено мъже), които никога не са се сблъсквали с даден проблем (особено домашно насилие) анализират и се изказват крайно категорично. Има ситуации, които изобщо не можеш да си представиш или да разбереш, докато не ги преживееш.
И в тази история участват двама души, всеки със своята истина. Страничните наблюдатели не е зле да погледнат и двете страни, ако толкова държат да коментират.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 2.02.2021 11:32:42 + 15 9
Ганьо още не знае къде се пише препинателния знак, камо ли да търсим от него емоционална интелигентност, разум или поне някакво въображение, та да може да се постави на нечие друго място, освен в собствените си цървули, от които е закъснял да излезе с около век? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 2.02.2021 08:37:44 отговори + 14 9
Аман от Ганьовци-разбирачи на семейните отношения в коментарите, дето не могат да видят по-далеч от носа си, но вече знаят кое е истина и кое не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 2.02.2021 15:14:32 + 10 9
Ха, казал няккъв си безличен човечец тука ! ''Разбирача ''
То освен ,че ако имаш повече акъл -разбираш смисъла на тази жълтинка -поредната ,която ще се окаже един пасквил! Джени суши и тя беше 'сексуално малтретирана' и то пред камера, от Кобрата нали ...Айде не на нас тия поредна порция приказки за сексуално насилие в кавички!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 15:25:30 + 10 4
Постъпката на Пулев към Джени Суши беше отвратителна, бтв, и човекът с право беше наказан. Каква е Суши няма никакво значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оппааа 2.02.2021 03:29:50 отговори + 11 15
Отново някой сърдит на бившия си ...и решил да нанери внимание ,и да го прецака лесно ....и долно ! Не е истина грам. Били сгодени пред брак ,е кво насилване то си е норнално да правят секс бе ...изнасилване ,много удобно след 10 години ,да го кажеш ....пълни глупости ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


RockPro 2.02.2021 03:07:21 отговори + 18 15
При договорите с лейбъли и въобще в музикалната индустрия, шоубизнеса и спорта, винаги има подобни клаузи, при които договорът се прекратява по подобни причини. Никой лейбъл или спонсор, не би желал да работи с човек обвинен в насилие под каквато и да е форма. Уронва е на престижа се нарича. Да си знаете, когато следващия път се случи нещо подобно. А........ и да си четете винаги договорите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 04:01:17 + 12 13
Глупости на търкалета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 2.02.2021 10:08:54 + 14 7
Глупост? Далеч си от реалността... Казвам ти го като инфо от извора... А в USA, клаузите за saxual harassment са много чувствителна част поне от над 30 години във всички договори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 15:11:10 + 10 8
Каква реалност бе, пич? Трябва ли да изброявам филмови, музикални и спортни звезди, които след много по-тежки обвинения си запазиха кариерите?
И наистина ли твърдиш, че в договора на Менсън с лейбъла има клауза, че заради недоказуемо обвинение за нещо от преди десетилетия може въпросният договор да бъде прекратен? Осъзнаваш ли що за абсурд е това?
Разбрахме, че си носил уискито на някакви квартални звездички като Пол ди Ано по някое време. Хайде вземи ти разбери най-после, че това не те прави експерт по музикална индустрия.

Разбира се, аз самият не съм експерт, обаче все ми се струва, че от лейбъла са преценили, че ще им е по-евтино да платят на Менсън неустойките за свалянето на албумите, отколкото да рискуват с ответната реакция, ако ги бяха запазили. Това е разбираемо, всъщност, обаче да ми говориш за някакви клаузи, според които можеш да бъдеш наказан за това, че са те обвинили без капчица доказателство, е просто глупаво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 2.02.2021 19:22:14 + 7 9
Хахах, Работя в музикалната индустрия от 20 години, с всички големи лейбъли, телевизии, киностудия, рекламни агенции, каквото се сетиш. И да, тази клауза съществува, както съществуват и други обвързващи и задължителни такива! Особено при 360? договори ! Писал съм много договори и всички са такива ! Същото е при спортните звезди и спонсорите им ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 20:01:24 + 6 2
Братле, колко пъти да ти кажа, че не ти вярвам на лъжите, за да спреш да ми изтъкваш опита, който нямаш, като аргумент?

И естествено, че няма такива клаузи, ОМГ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 02:19:30 отговори + 15 7
ОК, много социална снежинка съм принципно, обаче как да разбирам ей тия думи на Уд за връзката с Мерилин Менсън:
>>Everyone is so worried that I'm losing myself, but really I'm finding myself. I've never been more comfortable in my own skin.
---
Има и други такива приказки. Не че това отменя възможността Мерилин Менсън наистина да е насилник (той нали беше казал, че иска да извади окото на някоя от предишните си любови, за да може да я... такова в черепа - може и сериозно изтрещял да е), пак... Голи приказки... Поне засега.
А не е като Евън Рейчъл Уд да е някакво бедно девойче, зависимо от богатия си любовник, че при първата проява на насилие да не е можела просто да си вдигне дърмите и да си замине. И за какво мълча десет години след приключването на връзката с Менсън? Защото двамата са се разделили още през 2010. А и самата Евън Рейчъл Уд е на практика аристократка - в смисъл, че е родена в богато и влиятелно в Холивуд семейство - не е като кариерата или препитанието й да е било в опасност, ако каже нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 2.02.2021 09:26:38 + 14 3
Хаххаха, бях я забравил тази история с окото Доколкото си спомням ставаше въпрос за окото на басиста му Туиги Рамирез и да, искаше да му извади окото за да може да го ч**а в дупката
Според мен за всеки, който притежава малко здрав разум е ясно, че всичко около Менсън е маркетингов и артистичен имидж, просто след историята с Харви Уайнстийн, стана модерно да се обръща внимание на тези неща. Не мисля, че някой би спрял да си купува тениски или албуми на някой изпълнител, заради недоказани обвинения в насилие, така че музикалния лейбъл, надали сваля продуктите му с особен ентусиазъм, тъй като ще претърпи финансови загуби от това, което показва как цензурата става все по-мащабна и обхваща все повече сфери...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.02.2021 23:57:39 отговори + 11 14
Ми да се беше обадила на полицията през това "дълго време", вместо сега да мрънка по социалните мрежи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 2.02.2021 00:08:05 + 18 9
Поинтересувай се и ще разбереш, че това е една от характерните психологически особености на домашното насилие. Пострадалите жени не смеят и/или се срамуват да се оплачат.
Също така дълго време поради липса на свидетели над 90% от случаите на домашно насилие освен остават ненаказани. Идва полиция и казва "Няма свидетели, нищо не можем да направим". А след това насилникът тормози и бие още по-тежко жертвата, че се е осмелила да проговори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 02:35:31 + 18 4
Идва полиция и проверява жертвата за следи от насилие. Или жертвата си вади медицинско за побоя. Или жертвата си вдига дърмите на секундата, напуска насилника, с когото дори няма сключен брак, отива при свръхбогатото си семейство, а след това уведомява съответните органи и медиите достатъчно скоро, след като въпросното насилие се е случило, за да могат да бъдат предприети някакви легални действия срещу насилника, а не чака почти единайсет години след приключването на връзката с насилника, за да хвърли бомбата, когато всякакво доказване на каквото и да било е напълно невъзможно.

Разбира се, има го момента, че Уд не е единствената, която обвинява Менсън сега. Кой знае, може и да е някакъв изтрещял боклук като Козби той...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 2.02.2021 07:56:03 + 10 2
И после се оказва, че жертвата не е жертва, а сама се е наранила, за да обвини партньора си. Има такива случаи.
Психологията дава обяснения защо напускането не се случва веднага. Не във всички случаи.
Вече законите са други. Но навремето е можело да пребиеш жена си до смърт и дори да няма никакво съмнение, че си ти да не могат да те пипнат заради липса на свидители.
Не говоря за преди 10 години, а за преди повече.
Не ме питай мене защо Еванката е стояла толкова с него въпреки, че я тормози. Питай нея. Аз само давам примери, че има безброй такива случаи.
Разказвали са ми даже как мъж и жена са на гости и мъжът посяга. Домакините тръгват да го усмиряват и да го хокат. После жената им е обидена, че са се намесили. Не ме питай защо. Не знам. Но обяснението не е обикновен мазохизъм. Обаче такива случаи има много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.02.2021 15:24:13 + 6 1
Всичко, което пишеш, ми е напълно ясно, обаче конкретният случай е отделна история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 1.02.2021 23:37:05 отговори + 6 17
Много важно. Чии уй е дирила при него като е знаела не че му хлопа дъската, а направо целото душеме се е рсзковало и изгнило? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ей тъй кат' стани! 2.02.2021 00:10:34 + 8 12
Очевидно е дирила неговия, Ванка. Ама как не те намери тебе, да му се не знае, щяхте да се разбирате чудесно, щото ти си ориенталския мачо и нямаше да и мачкаш циците, предполагам?

Впрочем Евън Рейчъл Ууд се бори за правата на жертви на домашно насилие от поне няколко години, но някой си "репортер" през 2021 не успял да си купи албума на Менсън и вече Werock.bg пишат за това. Keep up the good work!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 2.02.2021 00:21:12 + 14 2
Е така като стане и за какви неща пишем без да разберем Случката е просто илюстративен пример колко тотално са премахнати артикулите на ММ от сайта на лейбъла.
Но трябва ма-а-алко мисъл, за да бъде разбрано
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кути 2.02.2021 01:44:38 + 8 2
Не знам защо се палите, Ей тъй. Дамата може и да се бори отдавна, но това няма нищо общо с музиката, какъвто е профила на този сайт. Но ето, че в случая е намесен музикант и темата намира място в подобен портал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 1.02.2021 23:25:46 отговори + 7 14
Земете да го утрепете преди това, да не срами лейбъла... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".