Следваща група на "Autumn Souls Of Sofia 2017" - TEMPLE OF EVIL

16 май 2017, 18:38 ч. 765 / 11 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Питали ли сте се някога на Острова на любовта дали може да вирее блек метъл? И да сте и да не сте следващата група, която ще можете да видите на Autumn Souls Of Sofia 2017 между 25 и 26 ноември го доказва. Приветствайте TEMPLE OF EVIL от Кипър, които се завръщат за второто си шоу в София.

"Храмът На Злото" бе призован към съществуване в средата на 2008 по време на нечестива конгрегация, имаща за цел да представи тяхната философия и главна идеология, повлияна от лични езотерични търсения, които просвещават монасите и ги повеждат към техните неортодоксални видения. Храмът наскоро създаде първия си опус, кръстен ‘’The 7th Awakening’’ чрез Deathhammer Records.

Главните заклинатели от "Храма На Злото", които ще видим на сцената на Live&Loud са:

Arkhon Sakrificer - Unholy Chants and 4-String Conjuration
Nekrocurse - 6-String Thorned Whip and Skeletal Keys
Apethantos - 6-String Morbid Echoes of Necromancy

Билети за фестивала Autumn Souls Of Sofia 2017 на цена 50 лв. можете да намерите на eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО!

Групите потвърдили участие до момента са:

KRITTER от огнена Испания
Естонските рокаджии Illumenium
Мelodic Black метълите MartYriuM
Носещите суров Шведски студ и мрак – Khaospath
Белгийските Симфо-блекове – Saille
Децата на „Черната планина“ германците – Imperium Dekadenz
Датската Blackened Funeral Doom банда Woebegone Obscured
Френският Ambient / Depressive / Black Metal проект – Nocturnal Depression
Melodic Black/Death Metal бандата от Украйна – Fausttophel
Норвежкият Black Metal Kvlt – Svarttjern
Шведският проект Hypothermia
Doomed Black Metal ордата от Италия – Cold Raven
Мистичните Depressive/Atmospheric/Symphonic блек метъли – Mist Of Misery
Северният разказвач GRIFT

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фикус 17.05.2017 09:55:44 отговори + 5 3
Вярно е, че е досадно. Нямам претенции кой какви групи кани. Да кани каквито си иска и каквито може. Но не на час по лъжичка, а на 10 минути по 10 лъжички да ми ги съобщават. това е МЕГА ДОСАДНО. И отблъскващо. Не знам кой трябва да поканят, за да им стъпим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 17.05.2017 09:29:15 отговори + 4 3
В Румъния на еквивалентния на Autumn Souls техен фестивал, канят Saturnus, Primordial, Swallow the sun, The Foreshadowing и т.н. а у нас - някакви супер неизвестни групи.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 17.05.2017 16:31:38 + 2 1
Ми заминавай в Румъния. Но кажи после колко ти е излязло общо за билет,пътни,спане,храна и пиене,понеже тукашният фест е с доста ниска цена на билета. Може да е силно ъндърграунд,но има интересни банди. В края на краищата никой не ви е опрял пистолет да ходите. И не на последно място - в Румъния по фестовете се събират доста повече фенове,което оправдава не малките хонорари на бандите. Тука разни лайнарковци мрънкат по сайтовете,а като има концерт с "по-известни" банди отиват 200 човека пряко сили... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 17.05.2017 17:29:58 + 1 1
Не бъркай "ъндърграунд" с неинтересни. Според мен на този "фест" се канят само групи без претенции, камо ли хонорари. Не очаквайте качество, а количество. За 3-те си (или там колкото) издания видях не повече от 2-3 имена, които си заслужаваха. Другото е фейсбук тиня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 17.05.2017 21:05:44 + 2 0
Интересно-неинтересно пак е строго субективно,но приемам мнението ти. Просто предполагаемите интересни няма да съберат достатъчно публика,за да си оправдаят високите хонорари и организаторът ще бъде на загуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 18.05.2017 10:16:13 + 3 0
Да, дори и "интересните" групи не събират хора. Тук е дупка за качествен ъндърграунд метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вълкодав 17.05.2017 07:57:12 отговори + 7 3
Все още чакам някое по-значително име. Като нищо публиката ще е само от братовчеди и фотографи на групите, наистина. Очертава се много слаб фест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 17.05.2017 00:20:17 отговори + 5 7
Такова оплакване досега не бях чел - повече щели да са музикантите от гостите... Ми иди виж тези групи, може да ти хареса някоя - какво, като са неизвестни?! Ако пък не идеш, не бери грижа на другите, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 16.05.2017 19:06:24 отговори + 10 5
Тия стават мегадосадни, всяка седмица по някакво ново неизвестно групе. И накрая музикантите ще са повече от феновете на тоя "фест". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".