Следващия албум на LACUNA COIL ще бъде по-електронен

14 юни 2015, 17:37 ч. 688 / 7 2
пред./следв.

   В скорошно интервю LACUNA COIL споделят, че следващият албум на групата ще има "мрачна" тематика и по-електронно звучене от своите предшественици. След раздялата с втория китарист Cristiano Migliore, на когото бандата не обяви заместник, LACUNA COIL ще разчитат на технологиите, за да запълнят "празнината". Музикантите вече работят по идеи за материала за бъдещата творба, но той все още е на етап, на който може да претърпи най-различни промени, затова групата избягва по-конкретни изявления.

 

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 15.06.2015 20:59:24 отговори + 0 1
Това може да звучи доста добре всъщност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шенраб Мибо 15.06.2015 15:22:48 отговори + 1 2
Точно в случая на Лакуна койл звучи добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".