Следващия месец излиза официална биография на GENESIS

14 авг 2007, 23:49 ч. 241 / 6 0
пред./следв.
Официалната биография на колосите на прогресив рока GENESIS ще излезе на 6 септември тази година. Книгата е озаглавена "Genesis: Chapter And Verse" и разказва тридесетгодишната история на групата, продала 30 албума в 212 милиона екземпляра по цял свят и концертирала пред повече от 25 милиона души. Това е и първият случай от двадесет години насам в който Tony Banks, Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett и Mike Rutherford работят заедно за осъществяването на цялостен проект с марка "Genesis". Всички онези, които някога са имали отношение към групата от музиканти до продуценти са интервюирани в 360-страничната луксозна книга с твърди корици съдържаща много неиздавани фотографии. Освен в книжното си издание автобиографията ще се предлага и като аудио книга в 4 CD-та.

   Ако предплатите книгата през сайта на Steve Hackett преди официалната премиера и изрично пожелаете това, то тогава ще получите автограф на закупеното издание от самия него.

още за:

Genesis


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".