Следващият албум на BULLET FOR MY VALENTINE ще бъде "по-тежък"

15 фев 2014, 17:47 ч. 200 / 3 10
пред./следв.
В скорошно интервю фронтменът на BULLET FOR MY VALENTINE Matt Tuck и барабаниста Michael "Moose" Thomas говорят за работата по следващия студиен албум на бандата. Досега има написани пет песни, които музикантите описват като "по-остри и агресивни", уточнявайки, че "определено се обръщат отново към по-тежката страна" на групата. Насоката на издадения през миналата година, когато и BFMV гостуваха у нас, албум "Temper Temper" не бе приета особено добре и от фенове, и от критика. В края на 2013-а представиха парчето "Raising Hell", с което дадоха заявка за бъдещия си саунд. Продуцент на предстоящата творба ще бъде Terry Date (PANTERA, DEFTONES, SOULFLY).
 
bfmv
 


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bullet for my head 20.02.2014 16:21:00 отговори + 1 2
мит - 2014-02-19 12:52:20
я ни кажи какво точно да слушаме всезнайко,образовай ни малко музикално

Не успя за два дена да измислиш друга затапка ли? Слушай каквото си искаш, само стойте далеч от истинския хардкор и метълкор и не се учудвайте защо такива групи отнасят храна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мит 19.02.2014 12:52:20 отговори + 0 1
я ни кажи какво точно да слушаме всезнайко,образовай ни малко музикално
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bullet for my head 17.02.2014 17:40:45 отговори + 1 0
На запад тези групи вече не са тренди, проучете малко и влезте в крачка с последната метъл мода. Подобни групи, които превърнаха истинския метълкор като Integrity, Rorschach, Merauder, Earth Crisis и т.н. в мейнстрийм некадърно копие на МеталиЦа и At the Gates не заслужават уважение, а да кажеш истината не е оплюване - това са групи, зад които единствената идея е достигането на бързата слава и правенето на пачки. Затова и тяхното развитие е еднакво - копира се гьотеборгския мелодичен дет, изсвирва се некадърно, наливат се пари за записи, турнета и клипове, пускат се перчемите и тематиката на песните е стриктно съобразена с вътрешния мир на посраните 16-годишни прохождащи мЯтъли. После следва подрязването на косите, набързо преориентиране към по-лекички стилове, за да се добие вече голямата известност. В случая явно пичовете са се омазали с последните си дискчета и нещо не са успели да влезнат в големия бизнес и от там следва "връщането към корените", т.е. - мениджърите ни казаха, че сме продали много малко и затова да се пробваме поне старите купувачи да върнем. В тази музика няма нищо искрено и творческо, тя се създава от платени композитори и мениджъри, затова е стерилна и лишена от истинско послание и идея, т.е. - обречена е след 20 години да прелее в поредната нова мода - беше метълкор, сега е джент. Затова и не заслужава внимание и уважение, а това, че вие се кефите, си е ваш проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мит 17.02.2014 13:53:58 отговори + 0 0
на запад вече са утвърдени,ама за ганьо след 90-та рок нема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 17.02.2014 10:46:19 отговори + 0 0
По оплюването нямате равни на себе си!
Аз не виждам, защо да не се даде шанс на една млада група да намери себе си и да се докаже!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ван 16.02.2014 08:28:49 отговори + 0 0
Увеличили са мкдоналдса- това е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bullet for my head 15.02.2014 21:19:33 отговори + 0 0
Маркетинговото проучване им показа, че за по-добри продажби трябва пак да се правят на тежки. Тъжна история. Интересното е как Металица все още не са се сетили да ги осъдят, при все очевидните опити да наподобяват техния стил - маркетингов метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мит 15.02.2014 20:37:26 отговори + 0 0
о даааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 15.02.2014 18:24:56 отговори + 0 2
Ако Мат Тък спре да пее, ще звучат много, много по-добре...Или поне да си кара със дрането, което му се отдава повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тру Метъл 15.02.2014 18:12:53 отговори + 1 0
Ако не е блек не ми го хвали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".