Следващият албум на HELLOWEEN ще излезе през май 2015 г.

15 авг 2014, 19:47 ч. 625 / 2 10
пред./следв.

   Легендарната германска банда HELLOWEEN разпространи съобщение, че след успешното световно турне в подкрепа на изданието й от 2013 г. "Straight Out of Hell", през октомври влиза в студио за записи за следващия си дългосвирещ албум. Творбата ще е първата след новото подписване на договор с лейбъла "Nuclear Blast" и се очаква през май 2015 г. Продуцент ще бъде Charlie Bauerfeind.

   HELLOWEEN са едни от шампионите по посещения в България, като последното ми, седмо поред гостуване, беше в края на юни, в рамките на фестивала "Kavarna Rock 2014".


helloween-kavarna-2014-img_5713

още за:

Helloween


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kai 27.08.2014 16:31:12 отговори + 0 0
ако Pink Bubbles не звучи като Helloween, то значи Fear of the dark не звучи като Maiden... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 22.08.2014 22:10:18 отговори + 0 0
Все се намира някой голям разбирач. На мен ми харесват и с Кай и с Михи, и с Дерис, като аз лично съм най-голям фен на Дерис. И аз обичам Walls, и аз обичам Keeper-ите и дори Pink Bubbles и Chameleon, хубави албуми са, просто не звучат като Helloween. Стига сте се правили на многознайковци и просто слушайте каквото искате без да плюете по тва което не ви харесва, не е трудно -.- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kai Hansen 20.08.2014 15:03:53 отговори + 0 0
По нависоко и по-добра форма от Кийпърите не са стигали тиквите. Pink bubbles I chameleona не са по-малко яки от последните албуми. Master of the rings, time of the oath и better than raw дори са по-добри от последните им албуми. Но само Weikath не е достатъчен за великата магия на 80-те години, Walls of Jericho е по-як от всеки един от албумите с Дерис. Половината от песните във всеки албум в последните 20 години са пълнеж, без хелоуйнски сола, без марката хелоийн. Е къде е това ниво, едно време измисляха нов стил, бяха творци, сега са като моторхед, бълвай едно и също.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 19.08.2014 11:28:22 отговори + 0 0
На всички плюнковци мога са да кажа, че HELLOWEEN, никога не били толкова нависоко и никога не са били в по-добра форма.
Към изостаналите в миналото - последните два албума са размаващи - това е HELLOWEEN. (а не Pink bubbles нам к'во си).
С уважение към Кeeper-ите - това е класика и ще си остане такова и за мен. С това съм закърмен към праведната музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kai Hansen 18.08.2014 17:15:04 отговори + 0 0
Кви тикви, бе, вече има Unisonic, и един певец дето смазва повече от младежките си години, когато изпя кийпърите....Сори, Дерис, има и хубави песни в Хелоуийн, но просто трябва да спреш да пееш песни на Киске, престъпление е спрямо хубавата музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MalmSuite 18.08.2014 08:54:54 отговори + 0 0
С нищо не ме изненадават Хелоуийн - албум, после турне, дано да има концерт в БГ. Ама аз точно това и очаквам от тях Друго не ми трябва. Който не ги хдаресва или пък живее в миналото - да се гръмне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 16.08.2014 18:04:00 отговори + 0 0
Тиквьо, в грешка си.
Сега, много ясно, че ще свирят най-големите си хитове, обаче четири от четиринайсет изпълнения далеч не са еквивалентни на това, което се опитваш да твърдиш.
Особено при положение, че присъства песен от преди кийпърския период, както и достатъчно песни от периода на Дерис преди последните два албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тиквьо 16.08.2014 13:36:01 отговори + 0 0
Поласкам съм, че ми отговаря някой от групата!

А изнесените факти само подкрепят това, което казвам. Просто да свириш неща от последните 1-2 албума е нещо обичайно. Необичайното е точно и само 2 албума от преди 25 години да са застъпени пак толкова.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 16.08.2014 03:23:11 отговори + 0 0
Спешъл за тиквата. Сетлисти на две от участията им тая година - Каварна и Мастърса:
http://www.setlist.fm/setlist/helloween/2014/kaliakra-stadium-kavarna-bulgaria-bc19dee.htmlhttp://www.setlist.fm/setlist/helloween/2014/areal-likerky-r-jelinek-vizovice-czech-republic-63c1da1b.html
Където кипърите са представени процентно колкото и последните два албума.
Ей тъй, за сравнение на тиквениците...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тиквьо 15.08.2014 22:59:20 отговори + 0 0
Тия взеха да ги вадят на конвейр. А на концерти пак ще свирят класики от двата Keeper-a. Което само показва колко смислени са напъните им... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".