Следващият албум на NILE може да се очаква през юни

13 фев 2015, 00:27 ч. 482 / 4 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за австралийска медия барабанистът на NILE George Kollias споделя, че следващият албум на групата може да се очаква през юни. В момента американските "Египтолози" работят по записите на наследника на "At The Gate Of Sethu" (2012). NILE все още не са се определили заглавието на бъдещата си творба, но тя ще включва най-трудната песен, която барабанистът някога е свирил. Парчето ще е дълго около шест минути и групата е работила по него три дни. "Това никога досега не се е случвало - да работим по една песен цели три дни." - коментира Kollias. След излизането на албума, бандата планира европейско турне със SUFFOCATION през септември/октомври, а евентуално след средата на ноември - турне в Северна Америка.

   NILE са гостували три пъти у нас, за последен път на 19 ноември 2012 г., в зала "Христо Ботев", в София, заедно с KREATOR и MORBID ANGEL.

 

nile-sofia

още за:

NileGeorge Kollias


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".