Словенците ATER ERA с концерт в София на 26 септември

2 сеп 2017, 17:48 ч. 447 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Словенската блек/дуум метъл банда Ater Era ще гостува у нас на 26 септември (вторник) по покана на Autumn Souls Of Sofia.

Характерен за групата е първичният метъл саунд, комбиниран с психеделични и ембиънт пасажи. Ater Era започват като соло проект на вокалиста и китарист S.S., като в последствие съставът еволюира в трио. Бандата има издадени два албума - In Autumn's Solitary Decline (2011) и Beneath Inanimate Grime (2013), като и двата се радват на добър прием от феновете и специализираните медии. Живите изпълнения на Ater Era са винаги интензивни и предават на зрителите вълни от мрачни емоции.

Към концерта на словенците ще се присъединят Bleak Revelation. Четворката от София претопява дуум, дет, блек и готик влиянията си в дълги и тежки, но мелодични композиции. След издаването на дебюта си Afflictive Seclusion (2015) бандата концертира активно с родни и чужди банди, сред които Negura Bunget (RO), Grimegod (RO), 2 Wolves (FI), Frostmoon Eclipse (IT), Black Dio (IT) и др.

Събитието ще се проведе в клуб "Три Уши", като вратите ще отворят в 20 часа, а входът ще бъде 10 лева.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".