Слушайте бонус парчето на ME AND THAT MAN "Mother Bury Your Sons"

17 окт 2020, 08:31 ч. 592 / 7 6
пред./следв.

   ME AND THAT MAN, страничният блус/кънтри/фолк проект на фронтмена на BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski, издаде втория си албум в края на март. Дискът е озаглавен "New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1" и се разпространява чрез "Napalm Records".

   В творбата участват над 10 гост-изпълнители. Сега Nergal дава възможност на феновете да чуят два бонус-трака, достъпни преди това само в лимитираните бокс-сет издания на албума. Песните се разпространяват чрез платформите за дигитална музика, а по-долу може да чуете една от тях - "Mother Bury Your Sons".

 

 

още за:

NergalMe And That Man


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Panzergrenadier 29.01.2021 15:54:44 отговори + 0 0
Да цитираме песен от соловия проект на Adam Darski/Неграл - “Me And That Man” . "Mother Bury Your Sons". /Майки, погребете синовете си/. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еялоги 17.10.2020 10:16:17 отговори + 2 9
Нито една от формациите на тоя пич не предлага нешо съществено за сметка на голямата уста която го рекламира под крилото на Напалм рекърдс. Типичен пример за това как рекламата е по-силна от фенщината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 18.10.2020 08:35:16 + 2 1
Нито една? И Бехемот ли? Случайно да си ги гледал наживо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еялоги 19.10.2020 05:34:50 + 0 2
Ето виждаш ли? На 50% вече си сигласен с мен. Ще стигнем и до Бехемот, спокойно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 20.10.2020 09:54:36 + 0 0
Този проект и на мен не ми допада.

Виж Behemoth никога не са ми били любима банда, но правят жесток метъл и наживо са страшни машини - респект!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 20.10.2020 14:03:55 + 0 0
Мен пък този проект ме кефи в по-голямата си част. Е, не всички песни са супер, едва ли от тук ще излязат хитове, но като цяло са приятни за слушане. Нестандартно е, като се има предвид кой ги изпълнява. А има и силни парчета. Burning Churches например е велика песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".