Слушайте дебютния албум на българската група ENEZOTHE

1 окт 2022, 08:07 ч. 1271 / 16 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Родната прогресивна деткор група Enezothe [вчера] пусна за свободно слушане дебютния си албум “Consensus Reality”, който съдържа 10 парчета.

Tracklist:
01. Consensus Reality
02. Time Thief
03. Jeusan
04. Adamant
05. Order Fish To Fly
06. Its Essence As It Is
07. Veiled Hex
08. Pagliacci
09. Archaic Rebirth
10. Evildoer

Групата е заформена през 2015-та година в град Шумен от Данаил Иванов (вокали), като започва активност с различни членове. В последствие се натъква на Венелин Павлов (китари) и Виктор Сотиров (барабани). По настоящем са постоянни членове на Enezothe и започват записващата сесия на “Consensus Reality”.

Албумът е миксиран от Виктор Сотиров, а продуцирането е дело на Венелин Павлов. Мартин Димов мастерира албума, като също участва като гост-микс.

Бандата пуска демо-синглите “Jeusan” и “Archaic Rebirth” през април 2020 година, които в албумната версия са с нов микс и мастеринг. В началото на септември 2022 пускат и третия си сингъл “Veiled Hex”, който затвърждава тежкото и същевременно комплексно звучене на целия “Consensus Reality” .

Обложката и символа са дело на Варти Маврева, а логото - на Георги Атанасов.

В момента групата работи над нов музикален материал, както и над видеоклип към песента “Evildoer”, който е предвиден да излезе към края на месец Октомври. В допълнение на това, Enezothe се готвят да представят “Consensus Reality“ за първи път на живо на 16-ти Октомври, редом с Imbecile и Plainscape в клуб Mixtape 5.

Групата има и физически копия към “Consensus Reality”, както и тениски.

Албумът е достъпен във всички дигитални аудио платформи.
Слушайте “Consensus Reality” отдолу:

 

 

enezothe

още за:

Enezothe


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dez Marinkov 5.10.2022 12:02:53 отговори + 6 0
Музиката е на световно ниво! Адмирации! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Заилд 2.10.2022 16:21:24 отговори + 10 0
Не искам да ставам age-ist, но когато бях на възрастта на тези пичове гледах да копирам рифове на Прийст и да се кефя, че пиша тапинг сола. Въобще не бях на нивото на композицията, на компетентността и прочее (то и сега не съм). Слушах албума, слушах и интервюто във ФБ. Впечатлих се от музиката, а и от пичовете. Благодаря за възможността да науча за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".