Слушайте кавъра на FIREWIND на песента на NEVERMORE "Believe In Nothing"

11 сеп 2008, 21:40 ч. 316 / 7 8
пред./следв.
Гръцките метъли от FIREWIND записаха наскоро кавър версия на парчето на NEVERMORE "Believe In Nothing", която ще бъде включена в двойното сборно CD на "Century Media Records", озаглавено "Covering 20 Years Of Extremes". Компилацията ще излезе на 15 септември в Европа и на 14 октомври в Северна Америка. На този адрес може да слушате песента, записана от FIREWIND, а тук ви съобщихме и подробности за албума.

   Както знаете, FIREWIND ще гостуват за втори път у нас на 12 декември по покана на "ABV Pro" (София, клуб "Blue Box"), а тук е моментът официално да се извиним във връзка с предишната новина за групата, която публикувахме. Тя касаеше подарък плакат, който ще получи всеки, закупил тениска от официалния онлайн магазин на FIREWIND (прочети), но се оказа, че въпреки че България е вече в Европейския съюз, а бандата е от съседна Гърция, доставки до милата ни Татковина, по една или друга причина не се извършват.

още за:

Firewind


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.09.2008 14:38:43 отговори + 0 0
"Тъпа група прави кавър на тъпа песен на друга тъпа група."

Тъп пич прави тъп коментар...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 12.09.2008 14:30:58 отговори + 0 0
))))няколкото хиляди фена на "бандичката" нещо недоволстват и обиждат този кавър, в отговор на което днес г-н дейн пише следното:

Shut up all of you
it's so cool that bands even want to cover our songs
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 12.09.2008 11:14:22 отговори + 0 0
Бандите са си ок-коментарите както винаги клонят към крайности.Но така е когато аматьори коментират професионалисти!
Бих вметнал само към фена на "най-великата" група , че нямам нищо против групата , а фенове като него , които твърде лесно лепят много тежки етикети , които в повечто случаи като чуя изпълнения на Металика на живо и си мисля , че е направо пресилено толкова много народ да се прехласва ама...то всеки с разбиранията си!Стадното чувство е много важно за хората без идентичност!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 12.09.2008 11:06:20 отговори + 0 0
Само олигофрен или незапознат може да нарече Nevermore тъпа бандичка или Believe In Nothing тъпа песен. Това е химн, анонимно металикофенче.

Кавърът е готин, но на места вокалите много ме дразнят. Но няма как да е другояче, малко вокалисти имат гласовите възможности на Дейн.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 12.09.2008 00:51:55 отговори + 0 0
TheVoyager - абсолютно съгласен с теб!
Анонимко,само тъп човек може да направи гръмко изказване "това е тъпо,това не", а и е твърде жалко ако за някого хубавата музика се определя от бройката продажби.....Хауева.
Съжалявам че тази досадна "колосална банда" отново е намесена. За мен лично от към композиционна стойност и качества на отделните музиканти Невърмор са на светлинни години напред, звучат адекватно за времето си, всеки следващ албум е развитие!, а не въздишки по отдавна отминалото време. И няколкото хиляди фена на "бандичката" знаят защо.
За Firewind - Ok.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.09.2008 22:43:01 отговори + 0 0
хах братле много си зле не го приемай лично ,ама металика нямат повече продадени албуми от Майкъл Джексън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2008 22:36:22 отговори + 0 0
Тъпа група прави кавър на тъпа песен на друга тъпа група.Незнам кво толкова им харесвате на тия Nevermore,аз не мога да направя разлика между повечето им песни.Firewind по-стават,имат няколко яки песни ама само дотам.

The Voyager,не се опитвай да принизяваш най-великата група на земята със някакви бандички дето ги слушат има няма няколко хиляди души.Фактът,че една траш/хеви метъл група каквато е Металика има повече продадени албуми от Майкъл Джексън в САЩ трябва да ти говори нещо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheVoyager 11.09.2008 21:59:31 отговори + 0 0
Моите уважения към FIREWIND, направили са много добра песен, но просто не е същото без гласа на Warrel Dane!
..и както беше писал един юзър в Blabbermouth - за какво изобщо трябва някой да коментира нов албум на Металика при положение, че имаме група като NEVERMORE!!! ВЕЛИКИ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".