Слушайте нова версия на "Нямам избор", изпълнена от Д. Драганов и Dimmi Argus

21 юни 2009, 21:27 ч. 133 / 1 5
пред./следв.
В края на месец май в клуб "Fans" в София изнесе концерт италианската група LOGHART, чийто вокалист е оригиналният фронтмен на ЕПИЗОД Димитър Аргиров, подвизаващ се под псевдонима Dimmi Argus. Част от шоуто премина като спонтанно събиране с наскоро напусналия ЕПИЗОД китарист Драгомир Драганов. Двамата изпълниха класики от ранния "вийонски" период на българската група, а явно по-късно са се отбили в студиото, където да запишат и съвместна песен. Резултатът е нова версия на баладата на ЕПИЗОД "Нямам избор", която е и последното попълнеие в Аудио-секцията на KATEHIZIS.COM, откъдето може да слушате/свалите свободно песента.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AuchKOTJO! 22.06.2009 15:16:18 отговори + 0 0
Аве, хевиметъл да звучи там, другото нзн! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2009 12:50:41 отговори + 0 0
А май бях член на тай група когато тая песен беше сътворена-и да сега е по-добре направена,но това не й прави добра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 22.06.2009 00:16:36 отговори + 0 0
На мен повече ми харесва от оригинала. А там как се казва вокалът? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 21.06.2009 23:40:13 отговори + 0 0
Много добър вариант са направили!!!Браво!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr.Tenev 21.06.2009 22:51:19 отговори + 0 0
Найс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".