Слушайте новата песен на БАЛКАНДЖИ "Кой пристига"

26 апр 2021, 09:47 ч. 1124 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група БАЛКАНДЖИ ни въвличат в юнашка приказка с новата си песен „Кой пристига“. Композицията представя силата на родните фолклорни герои като съизмерима с природните стихии – иде прах, но не е буря, иде хала, но не е хала, чува се гръм, но не е гръм, а Юнак!

„Юнаците са аналога на супергероите във фолклора – те са смели, храбри, надарени със свръхестествени способности“ споделя Кирил Янев, китарист и вокалист на бандата. „Въпреки това силата на юнаците винаги е съзидателна, а не разрушителна – те пазят хората и природата около тях и това искаме да напомним и ние с новото парче „Кой пристига“, завършват от групата.

Песента може да чуете [тук]:

 

Както знаете, скоро БАЛКАНДЖИ и ORATNITZA ще се качат за първи път заедно на една сцена! Специалната вечер ще се състои на 22 май от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – АРЕНА СОФИЯ, колодрум Сердика, Борисова градина.

Билетите за концерта се продават, онлайн и в мрежата на Eventim тук и партньорите им - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.

 

още за:

Балканджи


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 26.04.2021 12:36:22 отговори + 3 1
Бива, имали са и по-силни песни, но пък не може всяка песен да е по-добра от следващата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Serj Tankian 26.04.2021 11:45:23 отговори + 5 2
Кефя се на Балканджи от 20+ години ама тая песен е "meh" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".