Слушайте новата песен на DARK TRANQUILLITY "Identical to None"

16 окт 2020, 15:44 ч. 537 / 10 1
пред./следв.

   След малко повече от месец, на 20 ноември, шведските мелодични детметъли DARK TRANQUILLITY ще издадат новия си дългосвирещ студиен албум. Дискът, който ще бъде 12-и поред в дискографията на групата, носи името "Moment" и ще се разпространява на пазара чрез дългогодишния лейбъл на музикантите "Century Media Records".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн песента "Identical to None", която е част от предстоящата творба.

още за:

Dark Tranquillity


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 16.10.2020 15:52:18 отговори + 5 1
Слабичка е. За съжаление, нямам големи очаквания, предвид тази песен и предишната, която изкараха. Жалко, че банда с такъв потенциал започна да изкарва такива посредствени парчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".