Слушайте новата песен на DEEP PURPLE "Man Alive"

1 май 2020, 08:05 ч. 5503 / 12 6
пред./следв.

   Британските рок легенди DEEP PURPLE ще издадат новия си, 21-ви студиен албум "Whoosh!" на 7 август чрез "earMusic".

   Творбата трябваше да излезе през юни, но бе отложена заради пандемията от коронавируса. През миналия месец групата пусна видеоклипа  "Throw My Bones". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн още една от песните в бъдещия диск. Парчето се казва "Man Alive".

 

 

още за:

Deep Purple


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


олд метъл 12.06.2020 20:05:05 отговори + 0 0
пълна трагедия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 2.05.2020 17:17:25 отговори + 0 4
Тия от матрицата, спираловидните, да слушат смоука и да траят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 2.05.2020 14:18:34 отговори + 2 5
Не, мерси...Време е да си гледат старините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Деанко 2.05.2020 00:04:29 отговори + 10 8
Отдавна любимата ми група се прости с ореола си и стила,които ги издигнаха в осъзналите се рок фенове,че това са музикантите,които с творчеството си могат така да докоснат душите им и наистина да видят пламъците на въздигащият се рок!Дийп Пърпъл без Ричи и Джон са всичко друго,но не и бандата на прогреса,който демонстрираше,използвайки умело класическите похвати в новият жанр!Колкото времето минава,толкова и онова характерно,единствено при тях звучене избледнява на фона на безмилостната конкуренция в света на Рока!Вярвам,че уважаващите творчеството на ”пърпълягите”,слушат и признават повече музиката им от 1969 - 1975 и от 80 те години,по време на петгодишният им цикъл,обвързани със Сони,а от 90 те насам,колкото и да ми е тъжно,не ми допада и като звучене,и като представяне(с малки изключения,разбира се,имам впредвид първият албум със Стив Морс),всичко останало е бегло наподобяване с прекален комерсиален привкус!!!Ричи,с напускането си,предопредели съдбата на великата някога банда,а след смъртта на гениалният Джон Лорд,всичко свърши,обаянието изчезна!Оставам си фен на ”Пурпурното удоволствие”,но на онова старото,което е наистина мъдро и дълбоко,не и на подобието през последните 25 години,ще ме прощават,страхотни музиканти са,но такова е моето признание и разбиране,харесващо се или не!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gotoki 1.05.2020 23:25:33 отговори + 7 5
Доста разочароващо.Очаквах повече ,особено след първата пусната песен,тя беше великолепна!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван Апостолов 1.05.2020 15:22:15 отговори + 11 2
Великолепие...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".