Слушайте новата песен на ЕКЗИТУС "Студено"

18 юли 2021, 09:18 ч. 1112 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Виолончело в новата песен на Екзитус
В разгара на лятото групата пуска „Студено"

На 17 юли приключват така наречените „Горещници" и Екзитус решават да ознаменуват краят им с новата си песен наречена „Студено".

За първи път групата ползва виолончело, изсвирено от Светлозар Дончев. „Пандемията ни забави, парчето беше почти готово още миналата година, но пък решихме основният мотив в песента да бъде изсвирен от чело (нещо ново за нас – досега сме свирили с виолисти и цигулари), което се оказа добра идея," сподели Андро Стубел, основател на Екзитус.

Припомняме, че предният сингъл на групата „Нищо ли не помниш" излезе преди година – на 13 юли – рождения ден на певеца и басиста Пламен Кирков, който посочи: „Този път заложихме на доста по-различна стилистика – втвърдихме саунда, прибавихме и малко симфонични елементи."

От 17 юли 2021 г. „Студено" е налична в повечето стрийминг платформи. Корицата, както и на предния сингъл отново е дело на Венета Гергова.

Може да слушате песента в You Tube, Spotify, Deezer, iTunes или която платформа предпочинане

Музика и текст: Андро Стубел
Аранжимент: Андро Стубел и Пламен Кирков
Запис и смесване: Мирослава Дукмеджиева
Мастеринг: инж. Кирил Янев за студио „Балканджи"
Участват:
Пламен Кирков: вокал, вокали, бас
Андро Стубел: китари, синтезатори
Павлин Иванов: ударни
Светлозар Дончев: виолончело

 

 

още за:

Екзитус


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".