Слушайте новата песен на MACHINE HEAD "Bastards"

12 яну 2018, 07:42 ч. 820 / 1 4
пред./следв.

   Както знаете, MACHINE HEAD ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Catharsis", на 26 януари. Продуцент на творбата е Zack Ohren (FALLUJAH, ALL SHALL PERISH). Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск. По-долу ще намерите клип с "визуализация" на третия сингъл от него. Песента се казва "Bastards"

 

 

още за:

Machine Head


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 14.01.2018 10:16:55 отговори + 1 1
Закривай..
Този албум да се изтрие и при запише на ново.Този път с много китари и много злоба и агресия и да зазвучи като албум на Machine Head ,че това тук изобщо не звучи като техен албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 12.01.2018 18:13:39 отговори + 5 0
Значи, огромен фен съм на MH, ама взеха да ми идват в повече тия левичарски политически лекции в песните на Роб Флин. Отделно от това, в тая песен няма никакъв метъл. Това си е чисто кънтри. Само дето в текста храни реднековете. Кънтри, хейтващо реднекове - това поне звучи забавно . Все по-ниски очаквания имам за новия албум. Дано пък ме изненада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 12.01.2018 09:40:25 отговори + 9 1
Какво беше това??????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кое 12.01.2018 09:57:51 + 0 2
Кое? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".