Слушайте новата песен на PEARL JAM "Get It Back"

12 окт 2020, 21:15 ч. 843 / 12 1
пред./следв.

   По-долу може да слушате новата песен на PEARL JAM "Get It Back". Парчето излезе миналата седмица като част от компилацията "Good Music To Avert The Collapse Of American Democracy Vol. 2", а сега вече е налично и в платформите за дигитален стрийминг.

   "Get It Back" е композирана от барабаниста на PEARL JAM Matt Cameron, продуценти са Josh Evans и PEARL JAM. Това е първата нова композиция на групата след албума "Gigaton", който излезе през март. 

 

 

още за:

Pearl Jam


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 13.10.2020 15:50:43 отговори + 3 1
Чак дразнещо. Вчера си пусках "Black" от албума "Ten", че ми се беше дослушала ей така от никъде и ми се въртеше в главата цяла сутрин..., ами съвсем друго нещо е. Това парче тук никога няма да ми се дослуша спонтанно и да търся да си го пусна ей така, за удоволствие. За това говоря, ако ме разбирате. Слушам Пърл Джем от 25 години, така че имам дълбок усет за музиката им и считам, че имам право на мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".