Слушайте новата песен на WHILE SHE SLEEPS "The Guilty Party"

31 яну 2019, 18:06 ч. 380 / 3 0
пред./следв.

    След един месец, на 1 март, британската метълкор група WHILE SHE SLEEPS ще издаде новия си, четвърти студиен албум. Дискът е озаглавен "So What?" и ще се появи на музикалния пазар чрез "Sleeps Brothers"/"Spinefarm Records".

   Творбата е записана в собственото студио на бандата "Sleeps Audio" заедно с продуцента Carl Brown, който е работил с тях по албумите "This Is The Six" (2012) и "Brainwashed" (2015).

  По-долу може да видите траклиста и обложката на "So What?", както и да слушате новата песен "The Guilty Party", която е част от изданието.


01. Anti-Social
02. I've Seen It All
03. Inspire
04. So What?
05. The Guilty Party
06. Haunt Me
07. Elephant
08. Set You Free
09. Goodgrief
10. Back of My Mind
11. Gates of Paradise

още за:

While She Sleeps


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".