Слушайте новия албум на CATORGA "Белези"

14 юли 2020, 08:30 ч. 1113 / 6 4
пред./следв.


   Софийската метъл група CATORGA издаде втория си студиен албум, озаглавен "Белези", на 15 юни.

   Материалът е записан и мастериран в "Pepinio Records Studio" с Петър Братанов. Всички песни вече са достъпни за слушане в официалния YouTube-канал на групата, както и във всички музикални онлайн платформи. Може да чуете цялата творба и чрез плейъра по-долу.

   "Белези" е "логичното продължение на музикалното израстване на групата, след дебютния албум "Докога", който беше издаден през 2019 г. Новият диск съдържа пет композиции, като стилът отново е "метъл с редуващи се агресивни и мелодични вокални линии и тежки китарни рифове". Вече е сниман видеоклип на заглавната песен, като групата планира тази година да бъдат заснети още няколко видеа. "Белези" вече се предлага и на компактдиск, като може да бъде поръчан от официалния Фейсбук-профил на бандата.

   CATORGA са Лора Димитрова - вокали, Иван Пейчев - китари, Людмил Стамболийски - бас и Иво Аспарухов - барабани.

 

 

още за:

Catorga


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Gore 14.07.2020 12:50:41 отговори + 4 1
Доста добър материал. Не слушам такъв стил, но цялата продукция е качествена. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 14.07.2020 08:46:59 отговори + 7 0
20 минути - 4 песни. Това не трябва ли да е EP (мини албум)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 14.07.2020 09:50:08 + 0 0
Опс грешка .. 5 песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 14.07.2020 12:49:12 + 1 0
Точно така. До 24 минути е мини ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".