Слушайте новия албум на MUSE "Will of the People"

26 авг 2022, 05:59 ч. 556 / 23 0
пред./следв.

   Английската рок банда MUSE издава деветия си студиен албум "Will of the People" днес, 26 август.

   Фронтменът на групата Matt Bellamy коментира, че творбата "е повлияна от нарастващата несигурност и нестабилност по света. Пандемия, нови войни в Европа, масивни протести и бунтове, въстания, колебание в западната демокрация, нарастващ авторитаризъм, горски пожари и природни бедствия и дестабилизацията на глобалния ред, всичко това оформя "Will of the People". "Времената са тревожни и страшни за всички нас, когато Западната империя и естествения свят, който ни е поддържал, са наистина застрашени. Този албум е лична навигация през онези страхове и подготовки за предстоящото", допълва музикантът.

   Групата пусна предварително няколко сингли/видеа от диска. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн всичките 10 песни от албума:

 

 

muse

още за:

Muse


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".