Слушайте новия албум на THE A.X.E. PROJECT "Future.Imperfect"

20 мар 2020, 14:35 ч. 849 / 6 1
пред./следв.

   Новият албум на THE A.X.E. PROJECT "Future.Imperfect" излезе официално днес, 20 март, чрез испанския лейбъл "Art Gates Records" и може да бъде поръчан от всички онлайн платформи или от страницата на лейбъла на физически носител.

   Изданието е заключителната част на трилогията "Stories from a Lost Realm", над която групата работи последните години, като целият албум е предоставен временно от лейбъла за свободно слушане в "YouTube". Може да чуете творбата и чрез плейъра по-долу. Траклист:

01. Death
02. Cry
03. Wall Of Silence
04. Runaway
05. Desire
06. The Great Beyond
07. Vengeance
08. The City and The Stars

 

 

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Gore 20.03.2020 18:24:04 отговори + 4 0
Два добри български албума за един ден.... впечатляващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".