Слушайте новия сингъл на AEDELRIC "Патриарх"

10 апр 2024, 10:09 ч. 262 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес официално излиза сингъла "Патриарх" на група Aedelric от предстоящият им двоен (втори и трети) студиен албум озаглавен "Царство".

В понеделник на 08.04.2024 г., парчето беше излъчено премиерно в ефира на БНР радио Варна в предаването "От другата страна" след края на интервюто с основателят на групата, Александър Маринов. Архив от радио предаването ще можете да чуете в скоро време на страниците на БНР радио Варна и "От другата страна" в сайта на Binar.bg

Сингъла е в изпълнение на черковнославянски език, но без носовки за по-лесно разбиране. Парчето съчетава интересни нови нюанси между класическото Neue Deutsche Harte звучене (Rammstein, Heldmaschine, Maerzfeld, Oomph, Eisbrecher), но в същото време много нюанси характерни за повечето балкански страни, а в това число и интересните православни хорове на заден фон.

Можете да чуете парчето във всички дигитални платформи налични за слушане, сваляне и стриминг с изключение на Spotify. Групата споделя и сайт специално посветен на сингъла, където може да намерите директни линкове към по-големите платформи, както и официалните канали на Aedelric.

 

aedelric - patriarch

още за:

Aedelric
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".