Слушайте новия сингъл на BATTLE BEAST "Tempest of Blades"

29 апр 2022, 12:49 ч. 724 / 5 5
пред./следв.

   В началото на тази година, на 21 януари, BATTLE BEAST издадоха актуалния си дългосвирещ албум "Circus of Doom". Дискът е шести поред в дискографията на финландската банда и се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   След издаването ѝ, творбата влезе в някои международни класации - #1 в родната Финландия, #5 в Швейцария и #9 в Германия. Материалът е записан в "JKB Studios" в Хелзинки. Продуцирането и миксирането са поверени на клавириста на групата Janne Bjorkroth, а обложката е дело на Jan Yrlund.

   Днес групата пуска специална бонус версия на "Circus of Doom", в която са включени две нови песни - "The Lightbringer" и "Tempest of Blades", която може да слушате онлайн чрез плейъра по-долу.

Noora Louhimo

още за:

Battle Beast


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 30.04.2022 00:08:00 отговори + 1 0
Женският Удо Диркшнайдер за пореден път взриви кочината. Слушам и си мисля, че това е звукът, към който Crystal Viper винаги са се стремяли, но вокалистката им не е с такава класа, въпреки, че музиката е също толкова добра. Браво на Battle Beast, до момента нямат слаб албум, страхотни са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 29.04.2022 20:43:38 отговори + 1 0
Добро, но отново не колкото, което и да е парче от новия албум на Beast in Black. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.04.2022 21:18:22 + 5 1
Новият албум на Beast in Black има предимството да съдържа кавър на Manowar. Другото му предимство е "Highway to Mars", което е - съвсем неиронично - една от най-великите песни в цялата историята на пауър метъла.

И двата албума обаче са много яки и ги въртя на практика непрекъснато, откакто излязоха, та...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 30.04.2022 10:41:03 + 1 0
Наистина, албумът на Beast in Black е добър, най-големият недостатък е обложката. Тази пубертетска обложка дразни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.04.2022 14:43:36 отговори + 5 0
Целият албум е абсолютен убиец, бтв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".