Слушайте новия сингъл на DEEP PURPLE "Portable Door"

30 апр 2024, 08:35 ч. 5572 / 3859 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, британските хард рок легенди DEEP PURPLE ще издадат новия си, 23-и албум "=1" на 19 юли чрез "earMUSIC". Творбата е продуцирана отново от Bob Ezrin и ще бъде първа с китариста Simon McBride, който замести Steve Morse през 2022 г.

   Заглавието на албума "символизира идеята, че в свят, който става все по-сложен, всичко в крайна сметка се опростява до една единствена, обединена същност. Всичко е равно на едно". По-долу може да чуете първия сингъл от бъдещия диск. Песента се казва "Portable Door".

    DEEP PURPLE са едни от хедлайнърите на тазгодишното издание на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley". Те ще свирят на 14 юли (поръчай билет онлайн).

 

deep purple

още за:

Deep Purple


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Апостолов 1.05.2024 02:14:28 отговори + 8 0
Музика от висша класа! Такова е пилотното парче от новия Пърпъл албум! Не е шедьовър но колко групи правят такава музика в днешно време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 30.04.2024 12:56:17 отговори + 12 3
Добре е, много добре. Сега чакаме да си каже тежката дума и капацитетът от миналата седмица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 30.04.2024 13:10:34 + 11 15
Мога и аз:
Гилън не пее като преди 50 години. Джон Лорд е създал групата с Ричи, ама първият е умрял, а вторият не е там от 30 години. А пък Томи Болин е умрял преди 48 години.
Стив Морз се махна, за да се грижи за жена си, но и тя умря.
Ковърдейл, Глен Хюз и Джо Лин Търнър не са пяли никога в Пърпъл. Хюз не е свирил и на бас.
Следователно - това не е Пърпъл. Капацитетът нарежда да си сменят името.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 30.04.2024 10:59:43 отговори + 15 1
Я! Това СА Пърпъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".