Слушайте новия сингъл на GODSMACK "Surrender"

28 сеп 2022, 08:51 ч. 914 / 9 3
пред./следв.

   По-долу може да слушате онлайн новия сингъл на GODSMACK "Surrender". Песента е от предстоящия албум на бандата, който ще бъде издаден по някое време през 2023 г.

   Преди това, след по-малко от месец, на 25 октомври очакваме Sully Erna и компания за ново гостуване в София. То ще се случи в зала "Арена Армеец". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

   В неотдавнашно интервю фронтменът на бандата споделя, че материалът за предстоящия диск е вече записан. Както и че "това може да е последната" творба на групата...

 

 

godsmack

още за:

Godsmack


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Sky 30.09.2022 11:54:09 отговори + 1 2
Страшно безсмислена и излишна група (наред с Disturbed и ФФДП), и този им нов сингъл доказва категорично това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 28.09.2022 12:15:46 отговори + 3 8
тия не са поглеждали календара от 20 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 28.09.2022 11:32:08 отговори + 8 4
Екстра е песента, браво! А концерта у ясно, че отново ще изкърти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".