Слушайте новия сингъл на MACHINE HEAD "Now We Die"

25 сеп 2014, 23:51 ч. 253 / 4 4
пред./следв.

   MACHINE HEAD ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Bloodstone & Diamonds", на 10 ноември чрез "Nuclear Blast Entertainment". Сега по-долу може да чуете сингъла "Now We Die" от предстоящата творба.

 

 

machine-head-2014-bloodstone-and-diamonds

още за:

Machine Head


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ain't Like You 26.09.2014 16:40:45 отговори + 3 0
Според наличната информация, това ще се окаже най-дългият албум в историята на групата до момента - близо час и 11 мин. Ако сложат и някой боунс, ще стане чудо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 26.09.2014 13:58:11 отговори + 3 0
не знам колко е достоверно, но в last.fm открих, че албумът е скробълван от някой пич и пише дължината на всяка една песен. От 12 песни, 5 са под 6 минути, което в общи линии влиза в критериите на бандата Нямам търпение да чуя целия албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

шекер ма'ала 26.09.2014 10:14:28 отговори + 3 0
Мен ме разочароваха - албумите след Burn My Eyes. Но След Through The Ashes Of Empires, включително, вървят само нагоре. Парчето е супер, това което ме изнанада е дължината му. Останах с впечатление, че в новият албум песните ще са със средна продължителност около 3.5 - 4 минути, което не е фататлно, чисто структурно определя друг тип композиране. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 25.09.2014 23:56:39 отговори + 7 0
FUCK*N A! Никога не са ме разочаровали, любимата ми банда отново с помитаща песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".