Слушайте новия сингъл на ODD CREW "Dust in My Eyes"

20 дек 2017, 17:45 ч. 1826 / 2 3
пред./следв.

   ODD CREW ще издадат нов, акустичен албум в близко бъдеще. Днес групата направи премиера на първия сингъл от диска. Песента, която може да слушате онлайн по-долу, се нарича "Dust in My Eyes".

 

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо 24.12.2017 23:41:31 отговори + 1 3
Най-добрите удариха отново! Молим се да продължават завинаги да преборват всички трудности и да продължават да ни радват с най-добрата българска музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мисли на празен човек 21.12.2017 11:43:58 отговори + 6 1
Имам по ранните албуми на 'Странните Типове', но не ги слушам често защото, за мен, с повишаването на качеството на продукцията те загубиха идентичността си в известна степен. Но, това е наблюдение, а не обвинение - музиката им расте и е нормално те да се преоткриват и обновяват. Една друга група, която слушам - Тривиум- го прави често. Обаче, както Тривиум направиха силен последен албум, така и тази песен на Кру звучи автентично. Дори и малките граматични грешки (bitter е прилагателно, а 'горчилка' е bitterNESS, което няма да съвпадне по брой срички. Може би става въпрос за вида бира, което дава съвсем различно и интересно значение!) не пречат.

Всичко което е отегчително дълъг начин, за да кажа че от мен имат палец нагоре! Ще чакам още песни, но ако са такива, бих си взел албума. Весела Коледа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".