Слушайте новото парче на MOTORHEAD "Thunder & Lightning"

8 юни 2015, 16:58 ч. 936 / 5 5
пред./следв.

   След 40-годишна кариера британските рок динозаври MOTORHEAD ще издадат 22-рия си студиен албум, озаглавен "Bad Magic", на 28 август. Материалът е записан с дългогодишния продуцент на бандата Cameron Webb. Групата започва поредица турнета за промоция на "Bad Magic" още около средата на август. Сега, по-долу, може да слушате песента "Thunder & Lightning" от предстоящата творба.

 

 

motorhead-2015-bad-magic

още за:

Motorhead


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SID 10.06.2015 12:32:25 отговори + 1 1
Какъв неочакван стилов обрат! Нечувано досега звучене! Новаторство! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 9.06.2015 09:48:33 отговори + 6 0
Евала на Леми. На тия години не се предава. Истински 100% рок-стар. Малко останаха такива. Повечето се комерсиализираха и отстъпиха от стила си. Мотърхед обаче остават чисти и неподправени. Оня ден си купих тениска на групата. От уважение към дългогодишния им труд и енергия. Иначе слушам траш, дет, тук-таме блек,...искам да кажа не слушам рок енд рол, но Мотърхед заслужават уважението на всеки метъл фен. Дори нищо друго да не издадат повече, пак е достатъчно. Те имат своя собствена страница в историята. Аз обаче им пожелавам да издават и да продължават да радват почитателите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен....... 8.06.2015 19:37:00 отговори + 4 0
Браво момчета....Леми, ОБИЧМЕ ВИ
...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

smoker 8.06.2015 19:21:32 отговори + 0 1
става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 8.06.2015 17:43:02 отговори + 9 0
Без изненади.Добро е,както винаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".